siedze zaaładowany pod próg, czekam cierpliwie,
mam cichą nadzieje ze to niebawem się zwróci, ale nie pare procent tylko
kilkaset procent,
niebawem - tzn nie miesiąc czy kwartał, ale napewno się zwróci po kilkaset procent
Autor: ~10265423 [178.219.24.*], 2011-02-24 19:34
siedze zaaładowany pod próg, czekam cierpliwie,
mam cichą nadzieje ze to niebawem się zwróci, ale nie pare procent tylko
kilkaset procent,
niebawem - tzn nie miesiąc czy kwartał, ale napewno się zwróci po kilkaset procent
a co! tak sądzę ::D:D:D:D
Też tak myślę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1zet jak nic!!!!!!!!!!!!!
przesiadłem sie na czwartkowego debiutanta zamaist sie tu kisić lock upy wyniki lista klientów MPL pakowac dopiero 10 %
wyżej niz pierwotny tu na PPR przy 20 groszach jest 100 %
Wybrani klienci Emitenta:
Farby KABE Polska Sp. z o.o. – marka Farby KABE
LARS – marka AURATON
RuckZuck.biz Sp. z o.o. – marka Ruck Zuck
ACP PHARMA Sp. o.o. Saint-Gobain Construction Products Polska Sp.z o.o.- marka ISOVER
BERKER Polska Sp. z o.o.- marka BERKER
Lafarge Gips Sp. z o.o – marki NIDA i Lafarge
Telekomunikacja Polska S.A. Rockwool Polska Sp. z o.o. – marka Rockwool
PKN ORLEN S.A. Starter Sp. z o.o. – marka Starter
Stovit Group Sp.z o.o. Platinum Oil –WCS Sp. z o.o.
Merloni Indesit Polska Sp. z o.o. – marki ARISTON i INDESIT
Hilding Anders Polska Sp. o.o. – marka HILDING
Hansgrohe Sp. z o.o. – marka HANSGROHE
ESSO Polska Sp. z o.o.
Eti Polam Sp. z o.o. – marka ETI
Cefarm Zielona Góra S.A. Schneider Electric Polska Sp. z o.o. – marka ELDA Cefarm Rzeszów Sp. z o.o. Classen-pol S.A. – marka CLASSEN Exide Technologies S.A. – marki CENTRA i EXIDE BP Europa SE – marka BP Gas
BZ WBK S.A. Fabryka Styropianu ARBET Sp. j – marka ARBET LOB S.A. – marki LOB i YETI Rehau Sp. z o.o. – Marka REHAU Domus Ducting Polska Sp. z o.o. – marka DOMUS Grupa LACPOL – marka Hula Krasula Arctic Paper S.A
power price rzeczywiscie jest drozszy o 100% od debiutu ale patrzac np na wartosc ksiegowa to jest lekko ponad 2 a czwartkowy debiutant wydaje mi sie ze jest nieporownywalny bo tam chyba wlasciciele obejmowali po 10 groszy a emisje wypuscili po okolo 2 zl ateraz jest 2,58 wiec nie wiem czy jest sie czym chwalic
wracajac na power price to jak na startup ksiegowka okolo 2 to chyba nie jest za duzo
patrzac na poprzednie wyjscia iqp czyli glownego akcjonariusza
scrennetwork 45 razy wiecej niz cena emisyjna
emuzyka 16,5 krotnie
to jest szansa ze tu tez moze byc dobrze, to jest mlody projekt wiec jest szansa na duzy zysk lub na to ze projekt sie nie powiedzie wiec patrzac na znany wskaznik ryzyko do zysku to wyglada to bardzo ciekawie
czekam na madre wypowiedzi
pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy power price
mpl MA c/z PONIZEJ 10 jużzarabia PPR w prognozach ma zarabiać za 2 lata do tego MPL emisja poszła na pierwotnym po 2,25 to jest 10 % nizej niż obecny kurs a PPR 80 % wyżej jest a reszta akcji MPL jest zablokowana 2 letnimi umowamy innych akcji niz po 2,25 zł nie ma w obiegu.
zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że nie jest to droga spółka-bo w przypadku tego typu biznesu trzeba kupować przyszłość.A poza tym z emisji pozyskali 1,3 mln,z czego 60 % miały dwa podmioty. Indywidualni mieli mało akcji więc naturalnym jest dokupowanie po ustanowieniu dołka na 0,17. I trzeba z dwa,3 lata potrzymać żeby wyjść na 800, 900% licząc od poziomów 0,20. Poza tym fajnie technicznie wygląda spółka-dziś duży wolumen i wyjście poza 0,22 przy takim obrocie to pozytyw.Jeśli tak się zamknie wysoko to powstanie kolejny sygnał kupna. No i warto odnieść się do dnia 21.01.2011-w cenach między 0,23-0,31 prawie 4,5 mln akcji zmieniło właściciela. Więc po przekroczeniu 0,31 w cenach zamknięcia będzie się dziać wiele.Myślę że w przeciągu 2,3 lat przy rozwoju tego typu biznesu około 1,8-2 zł możliwe.
od 13 minuty oglądać obecną kasę mają na 1,5-2 lat działalności
a połowa kapitalizacji obecnej to gotówka wycena tego gościa co ostatnio kupował pomiędzy 23-214 minutą u la la będzie jak z zakupami.pl ten sam udziałowiec 300%