• 60 gr !!! Autor: ~bolek [89.73.107.*]
    To jest poziom przy którym można się zacząć śmieciem interesować.

Współczuje Wam !!
  • Re: 60 gr !!! Autor: ~123 [83.20.192.*]
    oby nie ,ale tu wszystko możliwe .
  • Re: 60 gr !!! Autor: ~sound [83.7.115.*]
    Jesteś inwestorem Oila? czy Biotona?
    Chciałbyś się tu odkuć. Co?
  • Re: 60 gr !!! Autor: ~bolek [89.73.107.*]
    Nie inwestuje w drukarnie... miałem pewne przemyślenia związane z tą spółką i cierpliwie czekałem na pierwszy dzień notowań akcji, ale to co zrobił animator ( lub zarząd w co wątpie ) nie daje większych złudzeń, brak zainteresowania spółką daje zawsze jeden efekt,
    jaki dobrze wiesz! 60gr to poziom na którym spółka wzbudzi zainteresowanie spekulantów( może 70gr może 50gr) podbitka w okolice 1 zł to wszystko na co stać tą spółkę!!

Ps. Na dzień dzisiejszy nie muszę się nigdzie odkuwać, puściłem trochę papiera w rynek i mam wolną gotówkę ot co!

proponuję zaczekać na vgr podpisane nowe umowy ( wyniki powinny być w IQ ) 9gr powinno zawitać w przyszłym tygodniu a później podbitka min do 13gr ( cholernie duży opór)

Pozdrawiam!! (inwestujecie swoja kase nie moją :)))
    jeszcze jedno ( jak juz sype przemysleniami) SZAR też powinien odbić niebawem spadek do 35gr to raczej max. ( nowa umowa za na iQ za 1mln)

Pozdrowienia i powodzenia!!

bez odbioru :))
    Witam po długiej przerwie...... kto kupił papier po 1zł?? heheheheh mam nadzieje że posłuchaliście BOLKA i macie VGR po 9 gr i szar po ok. 36gr, a invest no cóż dokupimy napewno, ale nie w tej cenie..... pozdrowienia dla ubranych..... macie min. rok w zamrażalce( chyba kupiliście ode mnie) hahahahahahahaah
  • Re: 60 gr !!! Autor: ~uzalezniony [95.40.26.*]
    Bolek jajko nie bedzie Tobie smakowalo
  • Re: 60 gr !!! Autor: ~tango [94.231.59.*]
    bolek skupuje - dlatego tak narzeka.
  • Re: 60 gr !!! Autor: ~bolek [83.8.10.*]
    Ja juz zacząłem kupować zobaczcie jakie wyniki.

http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=16363&ncc_index=INW&id_tr=6
[x]
GAMEDUST -5,56% 0,07 2025-10-27 13:22:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.