ktos tu pisal ze fundy dalej wywalaja-no wlasnie widac-wszystkim juz sie odechcialo handlu-nie przy cwk-0.5.prawdziwy obrot nastapil w przedziale 7.5-9.4.a od tygodni obroty drastycznie spadly.praktycznie wszyscy sa stratni-niech sobie frajerstwo dalej handluje akcjami za bezcen.dobrze radze zakopac i zapomniec.papier wogole nie grany zapomniany i na ostatnich stronach watkow-i o to wlasnie chodzi-bylem tu-tubylec
Czekanie w tym przypadku musi sie opłacic, planuje kupic auto po hossie na TUPie :) moze to nastapic za rok, dwa, mam czas na wyjazd furką z salonu :) pozdrawiam
Jak ten plan zagospodarowania przejdzie w nowym wydaniu grunt ładnie podskoczy no i budowa budowa, 8 hektarów to ładny kawałek ziemi, ruszy kursem zobaczycie
sprzedawac tupa po tych cenach to tak jak rozbic namiot na torach kolejowych.pzp na siewierz uchwalony..plan na forest hill prawie uchwalony.sam tup -property jest warty ksiegowo ok.160 mln.sprzedawajcie dalej przy cwk o.5.kolego kolo dalej sadzisz ze nic sie nie dzieje.gratulacje dla tych co kupuja.za pol-ceny/pozdro
Wywołałeś do tablicy, więc się odzywam. Ja na waszym miejscu tak bym się nie cieszył bo za 2 tygodnie macie wyniki. Uchwalenie planu w poniedziałek niczego nie zmieni, tak samo jak uchwalenie planu w Siewierzu na 70h nic nie zmieniło. Dlaczego więc 8 h w Katowicach miałoby coś zmienić? Ujmą w wynikach jednostkowych wzrost wartości gruntu i nikt nawet tego nie zauważy. Przy okazji ci co czekali na pozbycie się akcji wysypią się drobnicy, która zacznie może trochę kupować zachęcona takim infem. Mówię wam, dopóki prezes i cała reszta będą mieli bogate pensje i to nie z jednego źródła tylko z tych wszystkich spółek celowych, które powstały właśnie po to, to zapomnijcie o wzroście kursu, bo nikomu on nie jest na rękę. Paradoksalnie, dla was akcjonariuszy lepiej byłoby gdyby spółka stanęła oko w oko z bankructwem ponieważ tylko to zmusiłoby zarządzających do pracy i zadbania o was. Ale jak zawsze życzę wam wszystkiego najlepszego i przedewszystkim zdrowia, bo to jest najważniesze. Ostatnio się o tym przekonałem.
Spoko spoko podciągna niezle kurs pod kolejna emisję, teraz duzo wyzej zeby zachecic nowych po wrzucenia kasy, sporo projekty do realizacji, kasiory bedzie potrzeba masaaaaaaaaaa
decyzja w/s rody.pzp na siewierz.dopinanie tego na forest hill.pzwolenie na budowe tam marketu.sprzedaz warunkowa 2 dzialek pod biedronkami-to sa pierwsze jaskolki tego za zarzad powoli bierze sie do roboty.sesje od tygodni sa juz bez obrotu nikt normalny tupa nie oddaje po tych cenach-ja tu zadnego sypania juz nie widze-wieksze obroty maja osiedlowe warzywniaki.wg mnie 3 lata mordowania juz wystarczy-idzie wiosna-bedzie dobrze
wg tygodnika wprost osiedle bazantow w katowicach/wlscicel millenium/ nalezy do jednych z najwartosciowszych miejsc do zamieszkania w polsce.spolka tup co ma w bezp.sasiedztwie 8 ha stara sie o pzp od 3 lat i widac ze jednak miasto katowice w koncu to przylkepie.ale to dla niektorych kolejny nieistotny szczegol.tak piszcie dalej ze to bankrut bez aktywow.wydmuszka itp.to miod na moje serce.uwielbiam takich bankrutow
nikt na tupie pod pistoletem nie zatrzymuja.masz gosciu inne perelki to dobieraj.pozwol niech kazdy sam sobie uklada porfel.jesli nastepne 5 lat-prosze bardzo mam czas.wole miec aktywa w nieruchomosciach i gruntach niz wirtualne udzialy w innych smieciach
byc moze juz jutro miasto katowice po 3 latach staran zatwierdzi miejscowy pzp przy ul bazantow.tup sa ma tam w centrum katowic 8.5 ha.po zatwierdzeniu pada pytanie -ile to jest warte.wskazowka-2 miesiace temu spolka armatura sa sprzedala 6.5 ha w centrum krakowa dla sieci makro za 76 mln i ta kwota juz wplynalo.uwazam ze to moze byc porownywalna kwota.a cwk tup sa znamy i to jest nieporozumienie.nie licze juz tych 120 ha tych zapomnianych haszczy w siewierzu nic nie wartych ani ew.2 raty za modene/30 mln/.i inna ciekawostka ipopema tfi utrzymuje duze pozycje na tup sa i gant sa/w tamtym roku padl rekord-oddali prawie 1000 mieszkan/.i obie te spolki maja identyczne cwk-o.5.pytanie-czy ipopema tfi to geniusze czy idioci.dziekuje za uwage