Jago rozmawia o fuzji
Spółka spożywcza i dystrybucyjna Jago podpisała w niedzielę list intencyjny z firmą z branży dystrybucji żywności mrożonej. Chodzi o fuzję obu firm. Jago zapowiedziało ujawnienie nazwy spółki do końca marca.
stormm nie był z branzy dystrybucji mrozonej....penta jest :)
ja ładuj...ja połowe zamieniłem na zremba a drugą połowę zostawiłem z nadzieją ze nie jest tak cienki łysy by spier... sprawe i ze nie jest tak głupi by iść w pierd za machloje jakie sugeruje irek
super wiadomość..........POLREST -------- PRZEJMUJE JAGO !!!!!!!!!!!!!! ......???????
upadająca sieć mrożonek zostanie uratowana przez sieć restauracji ...............
powstanie super podmiot na rynku gastronomii - który przejmie ten rynek !!!!!!!!!!!!!!
ciekawe ile akcji jago za 1 akcje polrestu ????? jago to bankrut ---- to z 5 szt......za 1 akcje polrestu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mamy mały problem polrestem interesuje się juz prokuratura i KNF.......................kiedy te organa zajmą się jago ??????,,,,,,,,,wsiąkło 50 baniek,,,,,????
kolego ..........to super spółka !!!!!!!!!! pokarz mi inna taką która przy własnej wartości ok. 40 mln zł -------------- ma stratę ponad 50 mln zł.........WIESZ CO POWINNO TU BYĆ OGŁOSZONE ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...................upadłość......!!!!!!!!!!!!............
Zarząd Polrestu oszukiwał akcjonariuszy » aktualizacja 21-02-2011 03:55 Gdy prowadzone przez Polrest restauracje zaczęły mieć problemy finansowe, zarząd giełdowej spółki przygotował plan wyprowadzenia z niej majątku. Sprzedał najlepsze lokale, a gotówkę przelał do cypryjskiej firmy, z którą, jak wynika z informacji „Parkietu”, był bardzo blisko związany