Ornitolog Ty wazelinowa cioto i naganiaczu, zdecyduj sie bo tyle razy pisałes o lotach w kosmos Dla Ciebie pajacu cena bedzie po 50,00 jak bedziesz kupował:):)
Gamoniu ty caly czas sie kisisz na tej spolce?Kupiles baranku na gorce po 19 potem dokupiles i zjazd na cipsko.Ja ciagle korzystam-Jak jest po 14-15 to kupuje a potem oddaje takim osiolkom jak ty.Cena 13 zl juz niebawem :)))
Ps.Nie pruj sie do ludzi.
Ornitolog Ty pedalcu nawet nie trafiłes po ile kupowałem a ty sie chlubisz tym ze kupujesz nizej kilka - kilkanascie sztuk po to zeby Ci starczyło na denaturat ten z biedronki biedaku i prostaku
Ja tam lubię Świerzaka, przynajmniej potrafił się przyznać, że kupił na górce, a nie jak większość tu wiecznie zarobiona. A śmiać się z czyjejś straty, to dopiero prostactwo.
Ja z niczyjej straty nie szydzilem,ani tez nie naganiam na spadki,bo nie gram juz na tym walorze.Prosze spojrzec na kurs dzisiaj i przeprosic za swoje chamstwo PANIE Swiezak+Oligarcha.
"Kupienie na górce" to pojęcie względne. Przykładowo można było "ubrać się" w KGHM po 31 w listopadzie 2008 i zarobić dużą kasę sprzedając za rok po 310.
Pzdr
Nie ma takiego mądrego, który potrafilby to policzyć - za dużo zmiennych a do tego prawie same niewiadome. :-) Mogę tylko napisać że wg mnie bardziej prawdopodobny jest scenariusz utrzymania się długoterminowego trendu wzrostowego (widzę więcej szans niż zagrożeń dla spółki) ale czy 31.12.2011 na liczniku bedzie 30 czy 50 czy może 20 to nie będę prorokował.