Dnia 2011-02-17 o godz. 19:23 ~Epa napisał(a):
> http://www.pb.pl/a/2011/02/17/DI_BRE_podtrzymal_rekomendacj
> e_dla_Impexmetalu
JA PROSTY CHŁOP -MOŻNA POWIEDZIEĆ MOJA REKOMENDACJA KISZENIE ZE SPADKIEM DO POZIOMU NA DZIEN 21.01.2011 TJ 4.36 DO DNIA 24.02 2011.ZAZNACZAM ,ŻE TO TYLKO MOJE PROGNOZY.CZY SIE ZREALIZUJĄ ZOBACZYMY.
Takie obstawianie to wsadźcie sobie w kieszeń. Jeżeli wyniki będą lepsze od prognozy to będzie dobrze,chyba że, cały WIG dostanie sraczki przy korekcie w USA, jeżeli będą poniżej konsensusu to będzie kiszenie. Ja osobiście wole sprawdzić to z akcjami w portfelu a nie z gotówką. Jak Optimus i Groclin potrafiły się wybić 100% w miesiąc to nie widze problemu, żeby przy pomyślnych wiatrach impex zrobił to samo.
Za dobrymi wynikami przemawiają ruchy zarządu i fundów, na tydzień przed wynikami publikacja o wyjściu, żeby skupić w tygodniu przed wynikami jak najwięcej akcji od przestraszonych. Jakby mieli wychodzić poważnie to nie byłoby to 500k akcji tylko troszke więcej i nie na spadkach tylko na podbiciu, bo przy tym wolumenie wyciągnięcie kursu przed wynikami ponad 6zł to nie problem i wtedy by gonili akcje napaleńcom.