witam wszystkich no to mamy papierek którego cena waha się miedzy 4,2 a 5 .
I nic tego nie zmieni chyba ze ktoś będzie celowo wyprzedawał papier lub skupował , a to wcześniej nie nastąpi jak po koniec 2 kwartału roku . I tak będzie się dziać -- chciałbym się w tej kwestii mylić -- teraz jest okres wyprzedaży papierków wiec należy się spodziewać raczej spadków niż wzrostów -- ale naiwnych nie brak wiec różnie może być .
Oj coś mi się zdaje , że ludziska już nie chcą sprzedawać papier za 4,2 - 4,5 a to znaczy
że siłą rzeczy papier pójdzie do góry bo inaczej będą zerowe obroty . Tak że chyba nie ma się co cieszyć że sprzedaży papierów na tzw górce . Najbliższe dni pokażą stan faktyczny .
A koniec 2 kwartału nie jest taki znowu odległy .
A kiedy można się spodziewać tego raportu?
No i dzięki za ten "szacun" :) - oby tylko nasza cierpliwość nie okazała się daremna...
Pozdrawiam wszystkich ! :)
Napisałem do nich maila moze wy tez naciskajcie to tresc odpowiedzi
Witam serdecznie,
trudno nam bezpośrednio wpływać na kurs spółki, jednak w mojej ocenie
kurs przez ostatnie kilka tygodni ustabilizował się w okolicach 4,50
zł.
Moim zdaniem nie ma przesłanek do tego, aby kurs spadał: kilkanaście
dni temu opublikowano raport oraz informacje o pozyskaniu
strategicznego inwestora (Xtreme Heights), także Spółka na bieżącą
raportuje o swoich działaniach.
Główny akcjonariusz wprawdzie nie nabywa akcji, ale też nie sprzedaje,
co zdaje się potwierdzać jego wiarę w projekt.
szukają naiwnych i próbują nakłonić innych graczy by sprzedawali poniżej 4,2 --:)
Niech szukają dalej -- obroty na ten kurs są tak duże że się sporo dorobią - ha ha.
Tak dla jaj sprzedajcie im 1 akcję niech się cieszą że coś kupili .
Ale próbujcie zaniżajcie kurs to se dokupię jeszcze jak będą sypać .
To są ostanie podrygi do piątku . Do tego czasu mogą kupować akcję nawet poniżej 4,2 .
Jednak w piątek lub nawet wcześniej to się skończy i cena trochę wzrośnie tak przypuszczam . No a po piątku to na 100 % wzrosty jakieś będą .