• Sypania ciąg dalszy Autor: ~Edek [87.205.161.*]
    Tutaj niestety dalej będzie spadać. Z prostego powodu. Jest jeszcze mnóstwo ludzi, którzy muszą sprzedać akcje, by mieć na PP. A nie zrobili tego jeszcze, ponieważ czekają z nadzieją, że cena odbije. Ale ona nie odbije, ponieważ każde odbicie będzie zasypywane. A najgorsze dopiero przed nami. Jutro i w poniedziałek będą wywalać już po każdej cenie, byle by tylko mieć kasę na koncie do końca przyszłego tygodnia, by móc wykupić PP. Za chwile ktoś zasypie cały popyt na 0,16. Potem na 0,15. Itd, itd. Niestety.
  • Re: Sypania ciąg dalszy Autor: ~lala [79.163.200.*]
    nie do końca tak bedzie jak mówisz bo jak ktoś je ma po 30gr lub po wiekszej cenie a cena nowych to 10gr to srednia wychodzi 20gr, przy obecnym kursie nawet z tymi tańszymi juz są w plecy, a jezeli kurs spadnie jeszcze to maja jeszcze weksza strate,sprzedajac obecne po 15gr juz jest 100% strat , mogą tylko liczyc ze te nowe poszybuja w góre by usrednic ,uwazam że taki spadek kursu moze być również spowodowany tym iz ktos chce skupic jak najwiecej po niskim kursie bo spółka zapowiada sie interesująco
  • Re: Sypania ciąg dalszy Autor: ~Edek [87.205.161.*]
    Nikt większy nie dokupuje. Przecież handluje się tutaj śmiesznymi ilościami. Niestety jest tak, jak mówiłem. Jutro i pojutrze będą wywalać na za jakąkolwiek cenę, byle wywalić i mieć na PP. Ci, którzy myślą, że kupili dziś tanio po 0,16 zdziwią się w przyszłym tygodniu ile przepłacili. Niestety. Piszę to z przykrością, ponieważ sam siedzę tutaj umoczony po uszy.
  • Re: Sypania ciąg dalszy Autor: ~xyz [83.6.177.*]
    Naganiasz na spadki i nic więcej, wróżbita się znalazł od siedmiu boleści. Jeżeli kurs będzie spadał dalej wielu na pewno nie wykupi nowych akcji, ale nie z powodu braku kasy ( ile to trzeba żeby kupić np. 10.000 po 0,10 zł). Sam się nad tym zastanawiam i jeżeli kurs nie ruszy do góry do 25 lutego to nie wykupuje nowych akcji, żeby nie powiększać straty na dzień dzisiejszy. A posiadanych już akcji nie zamierzam sprzedać po tej cenie i potrzymam je jeszcze parę miesięcy i dopiero wtedy podejmę decyzję o sprzedaży.
    Chłopie, co Ty wygadujesz? Nie wykupić akcji po 0,10 to trzeba było nie chodzić na lekcję matematyki przynajmniej przez 7 ostatnich lat nauczania w podstawówce. Zastanów się, co piszesz, zanim zaczniesz się tutaj wypowiadać i na dodatek posądzać mnie o naganianie. I tak na marginesie: napisałem, że sam siedzę w tych akcjach po uszy. I że wcale mnie nie cieszy obecna sytuacja. Ale skoro zaczynam być już posądzany o naganianie to sobie odpuszczam dalsze wpisy na tym forum. A i mam pewną myśl, że to Ty chyba naganiasz na niekupowanie PP. Może masz nadzieję, że więcej Ci wpadnie w dodatkowych zapisach?
  • Re: Sypania ciąg dalszy Autor: ~sawa [94.141.144.*]
    jakiekolwiek mial intencje dobrze napisal w temacie braku kasy na PDA
    jak mozna pisac takie glupoty rozumiem jak za akcje przyjdzie placic 10 nawet 5 zl ale 0.1 zl trzeba miec dobrze nieposklejane pod sufitem
    generalnnie straszna padaka na papierze
    licze na to ze jak beda notowane pda cos sie ruszy
    jak nie kazdy ma swoj rozum i podejmuje swoje decyzje
  • Re: Sypania ciąg dalszy Autor: ~lala [79.163.202.*]
    Zadam jedno pytanie,dla czego nie ma tu grubasów do sypania jezeli kurs jeszcze ma spaść?gdzie te miliony do wywalenia?
  • Re: Sypania ciąg dalszy Autor: ~diego [77.255.195.*]
    Ciekawe ile ukrytego towaru stoi jeszcze na 17gr.... Kto sprzedaje w takiej cenie ???
  • Re: Sypania ciąg dalszy Autor: ~nikt [83.18.253.*]
    podejrzewam ,że ten kto dostał akcje po 10 groni.....np. z nieobjętych akcji, dodatkowych zapisów....przebitka jest piękna....
    Tak, jam mówiłem wczoraj. Każdy popyt na 0,17 zasypią...
    no gdzie masz to sypanie? na 17gr zaledwie 2tyś
    zresztą na całej sprzedaży od 17-21gr jest bardzo mało akcji może z 300tyś, zeby się zapakować trzeba by było brac je wszystkie
    A te sto pare tysięcy, co poszło po 17? I myślisz, że obecnie nie ma na 17 ukrytego?
    Naiwna jesteś. Widzę, że dopiero zaczynasz swoją przygodę z giełdą. Pogadamy, jak się skończą zapisy, kto miał rację.
[x]
APOLLO -13,22% 2,10 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.