mam wrażenie,że jestem sama już mnie szlak trafia za nic niechce ruszyć już mam wielką stratę a to dalej nic już sama nie wiem co robić?jaką macie srednia na tej soóleczce?
Nie jesteś sama, te spadki to celowe zagranie i niestety może marazm potrwać żeby nas psychcznie wyniszczyć. Tutaj palce maca wspolny udzialowiec Magnifico i Liberty.
Specjalnie doklada na S bo nie ma popytu i nie boi sie ze mu ktos zgarnie. Szkada ze nie ma drugiego gracza wtedy moze skup odbywalby sie na godnym dla spolki poziomie. Porownujac do PIA, COM i LIB nasz kurs to 2 zl minimum
zobacz jak dostawia kolejne pakiety na S, niech zwali kurs do 1 zeta ale nie wiem czy to mu da efekt - zobaczymy, slyszalem opinie ze niektorzy sie zawzieli i beda czekac 2 lata ale nie oddadza pakietu, wiec trzymajcie sie
ja tam też nie oddam niech się walą trudno kasa mi potrzebna,ale nie oddam z taka stratą ja mam średnią ok 1,4 a więc chyba długo będę czekała trudno.trzymajcie się ludziska i nie dajcie się jak wpadnie mi trochę wolnego grosza to jeszcze uśrdenię.Pozdrawiam
zastaliśmy jednak wynagrodzeni warto było czekać pozdrawiam tych najbradziej wytrwałych z którymi siedzimy w tej spóleczce blisko pół roku jak nastroje sprzedajecie?czekacie?