• przebiję cię w głupotach - dzisiaj 0,2 !!! Autor: ~do TOLO [78.8.177.*]
    Niech będzie - a co jak głupoty to głupoty !!!
    Dzisiaj spadnie do 0,2 zł/akcja
  • Re: przebiję cię w głupotach - dzisiaj 0,2 !!! Autor: ~pkc [46.112.112.*]
    ludzie lecimy na 2,50
    ubrali was w akcje sprzedajecie pkc ratujcie kase

myslec w dga nic nie ma

uciekać pkc
  • Re: przebiję cię w głupotach - dzisiaj 0,2 !!! Autor: ~rena [78.8.182.*]
    " uciekaj, ucieka, bo Cię wiatr dogoni..." :)
  • PANI RENO Autor: ~do rena [46.112.112.*]
    DLACZEGO SPÓLKA MA ROSNĄĆ PROSZE NAPISAĆ FAKTY ?

Z POWAŻANIEM ŻYCZLIWY
  • Re: PANI RENO Autor: ~rena [78.8.182.*]
    Proszę podać treść mojego posta w którym podałam taką informację.
    A tak na marginesie,cała globalna gospodarka rozwija się dzięki marzeniom :), ale na tym forum jakaś straszna depresja. Sukces zależy również od Nas samych, nie tylko od fundamentów.

P.S. czytam, często między wierszami...

• Re: przebiję cię w głupotach - dzisiaj 0,2 !!! Autor: ~lopi [195.85.241.*]
    Ano dlatego ma rosnąć ,

Kiedy BreastLifeTester™ pojawi się na rynku?

Próby kliniczne z użyciem Testera BRASTER™ przeprowadzone w 2009 i 2010 roku w Wojskowym Instytucie Medycznym pod kierownictwem Prof. Edwarda Stanowskiego i z udziałem profesjonalnego Monitora – Firmy MTZ Clinical Research, zakończyły się sukcesem, jednak kontynuowanie badań stanowi podstawowy element polityki stałego udoskonalania tego instrumentu. Planowane są kolejne studia i gromadzone na ten cel środki.

Na podstawie uzyskanych wyników opracowano instrukcje (dostępne także na płycie DVD) oraz odpowiednie rekomendacje, zarówno dla pacjentek jak i dla lekarzy, jeśli chodzi o postępowanie po wykonaniu badania termograficznego, zatem pacjentki będą doskonale zorientowane, jakie następne kroki powinny podjąć, w przypadku, kiedy wynik okaże się nieprawidłowy. w przyszłości szersze wsparcie w zakresie informacyjnym zapewni interaktywny portal tematyczny. Spółka BRASTER przewiduje , że najnowsza wersja testera powinna pojawić się na rynku w bardzo bliskiej perspektywie.
[x]
DGA -0,66% 30,00 2025-10-13 14:52:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.