• UWAGA - STARTUJEMY Autor: karsyk1980 [83.18.68.*]
    jw. cel 3000gr, wsiadać i zapinać pasy
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~ehh [94.141.150.*]
    a to dlaczego?
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~fgfg [80.51.28.*]
    bo to dobra spółka jest :)
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    ot w rzeczy samej i kolega wyczerpał już temat mi sie wydaje KOMPAP+OZGRAF+BZGRAF=30-40zł za akcje ;)
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~Tadziu [95.51.113.*]
    A czy przez przypadek nie przesadzacie? Tez chce aby ładnie to to rosło, no ale spółka nie pomnoży swego kursy 4 krotnie!...niestety. Może dojść do max 10zł, ale czy 20-30zł?
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    do 18 lutego kompap ma zlozyc memorandum informacyjne do msp na zakup bialegostoku.nie wiem skad lipka wezmie na to kase.ale jesli mu sie uda plus olsztyn jestem pewny ze po tych dwoch przejeciach kompap w dlugim terminie przebije tamten szczyt na 23 zl.kurs cofnal sie do 6.3-do ceny pakietu moski i sie odbil.a pisanie glupot jakimi sie bedzie jezdzilo furami z zysku kompapu ma efekt przeciwny .technicznie dopiero wyjscie nad 10zl -to zmiana tredu kto ma kase powinien akumulowac/pozdro
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~wert [195.136.254.*]
    Krisb! odpowiadam bo piszesz sensownie.
    Ale małe popraweczki i do meritum.
    NIe Kompap a ozgraf i nie złozył a pobrał Memorandum informacyjne.
    a 18 02 Ozgraf ma złożyć ostateczną ofertę zakupu Bzgrafu po DD które musiało się odbyć.
    A teraz do rzeczy ; pewnie dlatego złożył Ozgraf aby łatwiej połaczyć Ozgraf z Bezgrafem
    Środki musi wyłozyc Ozgraf i myślę ,że po wyczyszczeniu rezerw prostych Lipka je wydobył z Ozgrafu -przypomnij sibie co było po pierwszym roku z kompapem (4,4 mln zysku netto)
    Po połaczeniu wynik przychód za zeszły rok ponad 60 mln + kompap!
    Myslę ,że ktoś coś wie albo się domyśla bo kurs powoli systematycznie się pnie !
    A może bedzie jakieś info o zwiększeniu ? coś mi podpowiada !
    Myslę ,że Moska wypstrykał się przy 6,52 zł (kupował po 6,30 ) i ktoś dobiera -po technice zakupu widze ,że to poważna sprawa!
    Stawiam dobre wino jak nie bedzie w ciągu 10 dni ostrych ruchów -komunikatów itd.
    Przyjmujesz zakład?
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~kris b [83.21.202.*]
    to mala roznica-kompap i ozgraf to teraz jedno.na pewno sa faworytem na bialystok-ale skad na to kase.kwidzyn i otoczyn nie sprzedany a muza jeszcze ponizej ceny zakupu.nie wiem jak to lipka wykombinuje-bo cos mowil o wolnej kasie plus kredyt.co do terminow-na olsztyn czekano prawie 3 lata.a nie wiem ile bedzie trwala procedura co do bialegostoku.kompap staje sie teraz zupelnie inna spolka w dodatku niszowa.akcjii jest wciaz tyle samo i wg mnie sa skazane na wzrost i wciaz nie jest drogo/pozdro
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~wert [195.136.254.*]
    Zobaczysz będzie bardzo szybko !
    Kasa ?-myslę ,że wie co robi ważne ,że nie ma emisji.
    Masz rację ,ze powiniem sprzedać Kwidzyn i hotel bo to bez sensu w tej sytuacji.
    Szkoda ,że nie ma nikogo z Olsztyna .z okolic Ozgrafu aby powiedział co tam się dzieje ??
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~olsztyn [213.77.16.*]
    Prosze bardzo. Sluchy chodza ze ozgraf wygasza produkcje.
    Sciaga naleznosci od dluznikow i redukuje rownoczesnie zatrudnie.
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~radek79 [217.67.201.*]
    bredzisz chłopie. Kompap zobowiązał się do utrzymania zatrudnienia przez 3 lata i inwestycje na określonym poziomie.
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~olsztyn [178.182.46.*]
    Dnia 2011-02-23 o godz. 14:53 ~radek79 napisał(a):
    > bredzisz chłopie. Kompap zobowiązał się do utrzymania
    > zatrudnienia przez 3 lata i inwestycje na określonym
    > poziomie.

to sa wiadomosci z pewnego zrodla. i prosze nie obrazac ludzi na forum.
    redukcje mozna robic rowniez przez inteligentne obciecie pensji - ludzie sami zloza papiery i problem z glowy.
    tu są same pewne źródła. gwarancje zatrudnienia i wynagrodzenia mają zapewnione na 3 lata. do tego kasa na inwestycje.
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~olsztyn [213.77.16.*]
    ok. jezeli kolaga jest z ozgrafu...
    zapytam jako ciekawa - z jakiego wydzialu?
    może powiesz nam jeszcze po co miałby to robić? chyba, że wygaszają nierenowne działy, deliktanie zmieniają profil biorąc pod uwagę park maszynowy Kompapu i to czym zajmował się do tej pory Kompap. innego wytłumaczenia dla tego co piszesz nie widzę.
    niech koledzy spojrza na kompap produkcyjny.
    ozgraf mimo malego zysku posiada duza ilosc wiernych klientow.
    pracownicy to kadra doswiadczona i wiekowa.
    olsztyn zaczyna szumiec co sie dzieje w ozgraf
    szumieć zaczynają dlatego, że idzie nowe i strach ich ogarnął. prywatny pracodawco to nie to samo co państwowy. nie po to Kompap kupił OZGraf żeby na tym tracić. mieli swoją wizję na rozwój tej firmy i będą tę wizję wdrażać.pewnie wielu to się nie będzie podobać, ale tak to już jest.
    chyba lepiej zapytac ile warte sa grunty pod ozgrafem i bzgrafem?
    ludzie to najmniejszy problem teraz.
    grunty pewnie sporo chociaż Towarowa w Olsztynie to chyba nie jest szczyt marzeń jeżeli chodzi o wycenę gruntów. Nie wiem jak w Białymstoku sytuacja wygląda.
    za kilka dni lub tygodni to 10zł tutaj to bedzie jeszcze mega promocja,20zł bedzie na bank a 30zł byc może 40zł to raczej wątpliwe a 50zł niemozliwe- połowa mojego pakieciku czeka juz na 30zł ;)
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~r2d2 [109.243.38.*]
    Pan K. dokupił a Wy na co czekacie !?
    no dzisiaj uzupełniam ostatnie braki i wykorzystuje ostatnie środki, zobaczymy co z tego będzie w końcu lada dzień powinno wystartować pytanie jeszcze gdzie sie zatrzymamy
  • Re: UWAGA - STARTUJEMY Autor: ~doktor [83.24.20.*]
    hehe, po wpisie w forum parkietu widzę, że jeszcze tu siedzisz.
    Dobry stary Karsyk, wizjoner od 3000 groszy;)
[x]
KOMPAP 0,00% 23,00 2025-09-23 12:20:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.