dzis juz prawie 900tys akcji sie przemieliło .... skoro to taki smiec i ma zjechac to kto to kupuje?? a jecze bardziej do myslenia daje nagły wzrost obrotow przez ostatnie sesje ... ktos to pakuje ...a tranzakcje po 200tys zł mozna było wyłapac i to przy wyzszym kursie niz teraz . moim skromnym zdaniem dzis chwila oddechu aby taniej kupic .
endriu ma rację i tyle. zresztą pisałem już na tym forum że po wzroście zawsze jest przystanek który dziś mamy i to wykorzystuja duzi do skupu, a leszczyki w panice im sprzedają i w ten sposób duzi zarabiają i jutro znów będą do przodu na tej spółce.
Nie widzę w tym nic dziwnego. Jak się pojawią informacje o Brasterze to wiadomo co będzie się dizało. Głupiobyłoby nie skorzystać z okazji i nie popakować po 3-4 zł, zmniejszając tym samym FF, a wtedy tydzien i 10 zł. Zresztą, chyba już raz spółka pokazała rogi.
ja sprzedaje ale dopiero w przedziale 6-8 zł no chyba ze nastapi to za szybko ( jakies istotne info) to podniose target
aha jeszcze moje spostrzeżenie odnosnie wypowiedzi prezesa... MUSIAŁ powiedziec ze nie ma istotnych zmian w firmie... bo jesli dopinaja kontrakt z jakims wielkim koncernem farmaceutycznym to przeciez nie przyzna sie przed podpisac kontraktu :) moze pani sekretarka pusciła pare z ust i ktos skupił kilkasettys akcji :) pod to info