Dnia 2011-02-16 o godz. 11:33 ~dario napisał(a):
> Coś jest na rzeczy , moze juz znają wyniki za 2010r
Raczej ktoś ma zwyczajnie dosyć tego śmiecia i postanowił się przesiąść na Optyka, Groclin albo cokolwiek, co się rusza a nie gnije na tym samym poziomie. Nie ma w tym nic dziwnego.
informacja prasowa - Paryż - 16 lutego 2011
Od 16 lutego 2011, akcje Orco Property Group będą się kwalifikowały do odroczonego rozliczania usług "long-only", rodzaj obrotu na NYSE Euronext Paris. Ten rodzaj handlu przynosi więcej możliwości szczególnie dla inwestorów prywatnych i przyniesie większą przejrzystość i płynność naszych papierów wartościowych.
Może będę załował, ale upłynniłem dziś ostatnie papierki OPG mam juz serdecznie dość tej spółki za duzo czasu tu zmarnowałem. Odrazu jakoś mi lepiej ;) powodzenia Panowie mam nadzieję ze nie będzie się to Wam kisiło przez następne 2 lata
Kurs szoruje po dnie na małych obrotach - rynek wyprzedany i technicznie jest ok. Najbliższe opory na ok. 50, pytanie tylko kiedy rynek zainteresuje się orco: może jak pójdzie jakieś oficjalne info
Powodzenia Ice. Niemniej osobiście uważam że zrobiłeś błąd.
Ps.Dużo tego wywaliłeś? Pytam z ciekawości , czy to ty trochę nam zdołowałeś kurs przez ostatnie dwa dni?
Dnia 2011-02-18 o godz. 10:11 ~max napisał(a):
> Polecam upić się dobrze przez weekend i zapomnieć że Orco
> może jeszcze kiedyś kosztować 8,5 euro .
Ważne infa szykują
> się na dniach .
Pozdrawiam
Podtrzymujesz wycenę na poziomie 20 euro na koniec kwietnia, o której już kiedyś wspominałeś?
Trochę zazdroszczę sss, gdybym mógł to pewnie bym się ewakułował ale wszedłem ponad 2 lata temu po 44 i 42 PLN także jeszcze posiedzę pare miesięcy dłużej mnie nie zbawi.
pzdr dla wytrwałych