• ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~janusz61 [79.184.196.*]
    czy ktoś jeszcze wie o co tu chodzi?,czy jeszcze ktoś to ogarnia?co tu się k...dzieje.
    czy tu jeszcze się może coś pozytywnego zdarzyc?
  • Re: ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PBS-Finanse-SA-Stanowisko-Zarzadu-w-sprawie-wezwania-2288442.html

Jasiu jak wysiadasz powodzenia, tylko pamietaj... bankowi, Jasiu... bankowi... po 1,54 PLN, i ani centa niżej... daj swojakom zarobić... ja, marre i inni horyzonty to mamy ciut odległe... ;-)
  • Re: ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~janusz61 [79.184.196.*]
    sadowniku przyjacielu:) jak oddam to tylko bankowi,ze 100k wychodziłbym miesiac przy tych obrotach zeby nie zwalić kursu,
    godz temu zarząd pbs finanse ogłosił oswiadczenie na temat wezwania przez pbs
    pozdrawiam:)
  • Re: ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~tom [83.11.151.*]
    gdzie można przeczytac informacje o tym ze cena akcji została podniesiona , bo szukam i tylko widze inf. ze wezwanie jest na cene 1,45?
  • Re: ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~janusz61 [79.184.196.*]
    np na stronie www pbs finanse drogi kolego:)
  • Re: ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~tom [83.11.151.*]
    No to sie wygłupiłem,rzeczywiscie jest. Na swoje usprawiedliwienie moge tylko powiedziec ze kiedys nic niebyło o zmianie ceny. Dzieki za potpowiedz.
  • Re: ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~marre [85.238.222.*]
    milo ze GA widzi spory potencjal w tej spolce :D ja tu zadokowalem na jakis czas... odlegly a dla niektorych pewnie baaardzo dlugi w ich opinii
  • Re: ja chyba wysiadam,nie daję rady, mam dość Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    teraz sobie tak czytam to info o stanowisku Zarządu ad. wezwania i tak mi we łbie kołacze... czy ja coś wspominałem, że BS Brodnica ma bardzo dobre lokalizacje placówek?

o mam, trochę zleżały...

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-pbs-future-8,9200341.html

się odkurzy... będzie jak znalazł... kwestia kilku literek na szyldzie... barwy wszystkich są takie same :-)

nawet mnie ten zbieg okoliczności zastanowił, a teraz jeszcze cyt.

"Z zapowiedzi wzywającego przedstawionej w wezwaniu wynika, że będzie on dążył do rozwinięcia, przy wykorzystaniu zasobów Spółki, sieci agencyjnych placówek bankowych. Jest to więc zbieżne z podstawowym celem strategicznym, czyli koncentracji na usługach finansowych w oparciu o potencjał gospodarczy i rynkowy wzywającego, albowiem uzupełnia rodzaj aktywności prowadzącej do osiągnięcia celu strategicznego. Oznacza także rozszerzenie terytorialnej aktywności Spółki poza miejsce jej siedziby."

sieci agencyjnych placówek (sic!) BANKOWYCH!

zobaczymy co przyniosa kolejne dni :-)
  • ...KOMPUTRONIK......C/WK = 0,82....9,95... jeszcze do 11,00 ..można Autor: ~DobraRada [87.205.67.*]
    jutro jest szansa na wskoczenie, bo później raczej będzie się już trzymał poziomu i powoli rósł. Nie bez znaczenia na Kompa jest sytuacja na CCE - gdy tylko padnie konkret o kopalniach, to kurs Kompa też podciągnie w rejon 14,00 - 18,00. Warto mieć w portfelu ten papierek.

Sorry za taki spam ale może się ktoś ucieszy z zarobku to luz.....
[x]
PBSFINANSE -4,84% 0,59 2025-11-07 15:24:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać