Jasiu jak wysiadasz powodzenia, tylko pamietaj... bankowi, Jasiu... bankowi... po 1,54 PLN, i ani centa niżej... daj swojakom zarobić... ja, marre i inni horyzonty to mamy ciut odległe... ;-)
sadowniku przyjacielu:) jak oddam to tylko bankowi,ze 100k wychodziłbym miesiac przy tych obrotach zeby nie zwalić kursu,
godz temu zarząd pbs finanse ogłosił oswiadczenie na temat wezwania przez pbs
pozdrawiam:)
teraz sobie tak czytam to info o stanowisku Zarządu ad. wezwania i tak mi we łbie kołacze... czy ja coś wspominałem, że BS Brodnica ma bardzo dobre lokalizacje placówek?
się odkurzy... będzie jak znalazł... kwestia kilku literek na szyldzie... barwy wszystkich są takie same :-)
nawet mnie ten zbieg okoliczności zastanowił, a teraz jeszcze cyt.
"Z zapowiedzi wzywającego przedstawionej w wezwaniu wynika, że będzie on dążył do rozwinięcia, przy wykorzystaniu zasobów Spółki, sieci agencyjnych placówek bankowych. Jest to więc zbieżne z podstawowym celem strategicznym, czyli koncentracji na usługach finansowych w oparciu o potencjał gospodarczy i rynkowy wzywającego, albowiem uzupełnia rodzaj aktywności prowadzącej do osiągnięcia celu strategicznego. Oznacza także rozszerzenie terytorialnej aktywności Spółki poza miejsce jej siedziby."
jutro jest szansa na wskoczenie, bo później raczej będzie się już trzymał poziomu i powoli rósł. Nie bez znaczenia na Kompa jest sytuacja na CCE - gdy tylko padnie konkret o kopalniach, to kurs Kompa też podciągnie w rejon 14,00 - 18,00. Warto mieć w portfelu ten papierek.
Sorry za taki spam ale może się ktoś ucieszy z zarobku to luz.....