• Ogłaszam natot bombowy Autor: ~ryszard [83.68.73.*]
    To już koniec spekuli , będa tylko spadki , chowac się kto moze do schronu
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~zgred [188.147.137.*]
    pan nowy na giełdzie? to widać
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~ryszard [83.68.73.*]
    Masz rację , mój staż to 19 lat
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~czajarek [79.185.162.*]
    ryszardzie nie naganiaj na sprzedaż, lepiej idz na ten swój szar. na s jest mało już akcji tak więc sypacze teraz będą zbierać zeby przy 5zł znowu sypać. dziś na zielono 10-15%
    Masz rację Wasze akcje mnie nie interesują to był zart .
    jak przekroczyło 2zł to zaczełeś naganiać na sprzedaż a sam trzymałeś i sprzedałeś około 3,5 a teraz chcesz odkupić poniżej 3zł i naganiasz, ale zawsze ktoś się trafi co sprzeda tylko ci naiwni to już się pozbyli teraz widzisz co się dzieje że dno ubite i teraz staryjemy w góre wystarczy pare akcji i dzida.
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~Zoli [77.254.220.*]
    A co to jest- natot?
    zamiast nalot napisał natot. kolega się pomylił zdarza się jak się szybko pisze
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~direct [89.76.129.*]
    musiał być strasznie podniecony ;P
    To był ZART , zyczę Wam wszystkiego najlepszego . Pracowałem nad tą spólka kiedy była na samym dnie i wyszło mi ze bedzie kosztowac 3.7zł . Tearz interesuje się inna spółką na której równiez zarobę .
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~piotr [69.42.216.*]
    Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.

Zobaczymy ile te twoje ŻARTY będą cię kosztowały ryszardzie. Naganiasz do sprzedaży i jeszcze się do tego przyznajesz. Jestem ciekaw tylko kto wywala pakiety po 3k sztuk i się ustawia koło 2.75 w sumie plan dobry walnąć info na forum o spadku potem zbić kurs leszczyna zrobi resztę a ty sobie podbierasz po cichu.
    leszcze wywalają po pare akcji a inni zbierają większymi pakiecikami dla tego kto kupił 500akcji po 2zł a teraz sprzeda po 3zł to szczyt marzeń i na ten rok mu wystarczy tak więć przypatrzcie się i dzieje jak ładnie idzie zbieranko tak samo jak na początku lutego.
    kolego ryszardzie dzięki za miłe słowo ale właśnie przez takie żarty ludzie tracą pieniążki. mam pytanko czym interesujesz się?bo mnie nemex coś kręci
    Czemu pytasz jak wiesz , ja jestem wierny tej spółce bo zarobiłem na niej 200% , teraz jest w korekcie albo już po niej , ale na zakup mam jeszcze pare tygodni .
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: znawca38 [46.113.21.*]
    artyleria przeciwlotnicza spełni swoje zadanie
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~kier [195.117.112.*]
    Dnia 2011-02-15 o godz. 11:36 ~ryszard napisał(a):
    > Czemu pytasz jak wiesz , ja jestem wierny tej spółce bo
    > zarobiłem na niej 200% , teraz jest w korekcie albo już po
    > niej , ale na zakup mam jeszcze pare tygodni .

Pośmiewisko wróciło na wątek ....
    Przypomnieć ci twoje posty ??? Znawco At ...
    Nie było Ciebie na tej spółce jak mówiłem ze dojdzie do 3.7zł i tak się stalo , teraz uwazam ze smietana została juz spita i ciężko bedzie coś ugrac , ale w dalszym ciągu jest to mozliwe . Moje powazne wpisy były tylko na początku i są teraz , te po srodku byly tyko testem , ja jestem profesjonalistą . Kusr 3.7zł wychodziłmi z formacji spodka , a teraz moze być powrót do lini szyi tj.do 2.5 zł .
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~kier [195.117.112.*]
    Dnia 2011-02-15 o godz. 12:00 ~ryszard napisał(a):
    > Nie było Ciebie na tej spółce jak mówiłem ze dojdzie do
    > 3.7zł i tak się stalo , teraz uwazam ze smietana została
    > juz spita i ciężko bedzie coś ugrac , ale w dalszym ciągu
    > jest to mozliwe . Moje powazne wpisy były tylko na początku
    > i są teraz , te po srodku byly tyko testem , ja jestem
    > profesjonalistą . Kusr 3.7zł wychodziłmi z formacji spodka
    > , a teraz moze być powrót do lini szyi tj.do 2.5 zł .

Przypomnieć ci po jakim kursie sprzedałeś ??? Choć wychodziło ci 3,70 z formacji spodka sprzedałeś dużo , dużo niżej ...
    Zaintresowanych zachęcam do przeczytania jego postów na forum tej spółeczki .
    Nie chcę się nad tobą i twoim At pastwić szkoda czasu ... Geniuszu ..
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~ryszard [217.75.59.*]
    To w takim razie przedstaw mi coś interesujacego w kontekscie tej spólki znawco . Moim zdaniem nie masz nic do zaoferowania oprócz MARZEŃ , ty myslisz ze Direktes jest pempkiem świata .Czekam na twoje teorie , bo moje już znasz , czyli spadek do 2.5zł .
  • Re: Ogłaszam natot bombowy Autor: ~123................. [83.26.173.*]
    To w takim razie zapraszam na Remedis.REMEDIS ma 25 razy większy zysk niż w 2009 roku.MWTrade słabiej zaczynało z tej samej branży.Dobrze,bardzo dobrze.Teraz jestem upewniony,że swoją cząstkę pieniędzy ulokowałem długoterminowo bardzo dobrze.Nie chcę w następnych latach aż tak spektakularnych zysków,wystarczą mi 5-krotne lub nawet 10-krotne.No ale jeżeli będą podobne jak za 2010 rok to jeszcze lepiej.
    Ciężko na GPW znależc spółkę powiększającą zysk w stosunku do poprzedniego roku w postępie geometrycznym.
[x]
DIRECTES 0,00% 0,08 2012-11-15 16:10:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.