1,64-1,60 ciekawe tylko czy się jeszcze załapie na 1,60 bo za 2sesje podadzą wyniki a jak każdy wie IZO od roku ma coraz lepsze wyniki a kursik jak stoi tak stoi :)
tak więc zapraszam do sypania od juterka, ja zawsze mam czas jak wchodzę w spółkę to minimum na 10sesji i chciałby trochę łyknąć za 1,60-1,58
no za dużo to nie :) ponadto zawsze zostawiam 60% kasy bo różnie bywa, ponadto IZO to ma to do siebie że tutaj ruch jak w kiosku u teresy ale jak wystrzeli to jak nie jesteś zapakowany to wskakujesz w locie, liczę jedynie że ktoś wystawi na S trochę większe pakiety niż te 100akcji bo z sypaniem to trochę się ociągacie :)
jak sprzedam też napiszę, dzisiaj zrealizowałem zysk z lubawy ponadto proponuje obserwować skotana z miśków a z wig20 PKO BP o ile szeroki będzie sprzyjać w przypadku PKO BP :)
witam
powiało pesymizmem, otwarcie kiepskie i chętnych na K jakoś nie widac, oby tylko wsparcie wytrzymało, 1,6 moze być zagrozone, nawet dzisiaj, kto wie...domino moze się zwalić jak polecimy do 1,58....obym się mylił, pzdr