• garsc informacji Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    j.w.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:42Ko1oq4s9EJ:www.portalspozywczy.pl/drukuj/1070.html+&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a&source=www.google.pl
  • Re: garsc informacji Autor: ~jerry [46.134.0.*]
    a Ty co historii uczysz?
  • Re: garsc informacji Autor: ~Irek [83.26.100.*]
    to było dawno i nieprawda,,,,,,,,,,,,,zostały zgliszcza,,,,,,,,,,długi,,,,,,,,,,, i grupa oszustów którzy chcą jeszcze coś ugrać,,,,,,,,,,ale to już koniec !!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,,,w sumie wywiało ponad50 mln,,,,
  • Re: garsc informacji Autor: ~Miki [91.94.10.*]
    Bredzisz Iruś
    Zadałem sobie trud i policzyłem sprzedane akcje oraz dodałem strate i odpis.
    Wedlug mojej oceny będzie ponizej 40 baniek.
    A i to w większosci księgowe ( sprzedaz akcji Sromu)
    Jest GIT
    Pytanie?
    Gdzie wsiąkają akcje i kto je SKUPYWA?
  • Re: garsc informacji Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    skupuja, trzepia sieci i trzepac beda do bolu; tez bym tak robil; jesli maja byc wzrosty to musza byc kontrolowane a nie przypadkowe; Prezes wie co robi; wybral branze, ktorej nikt wvczesniej nie dostrzegal; kupil Elke kiedy inni ja sprzedawali za bezcen; wywindowal Stromma z 1 na prawie 17 zeta; malo ?

Irek czy jak ci tam, sciskaj zwieracze i trzymaj a nie ujadasz jak zbity pies !

piszesz o wyrokach; chlopie wez poczytaj o poczatkach Solorza, Kulczyka; Krauze, Świtalski etc. takie mamy realia;

majac tyle akcji po sromie jesli bylbys w potrzebie to co bralbys kredyt w banku na 8-10% czy gonilbys akcje na wolnym?
  • Re: garsc informacji Autor: inwestor_wschodni [82.145.208.*]
    Rozowy dobrze gada.Ja widze podobienstwo do prochnika,chyba 2005 rok.Jakies pol roku przed pp.Wtedy tez mialem takiego Irka(pozdrawiam cie Jacek).Jak bede mial czas pogrzebie w moich postach.Dosc powiedziec ze w realu popuscilem a w wirtualu z 50k 2,5mln w 10 m-cy...pozdrawiam
  • Re: garsc informacji Autor: ~Irek [83.26.221.*]
    tu ma być podobnie do próchnika......????........a nie będzie .........bo tu jest strata 50 baniek.........a tam nie było czegoś takiego..........a tu .członek rady nadzorczej już wywalił pakiet...........po 80 groszy........tu będzie plajta !!!!!!!!!!!........bo jest złodziejstwo..........
    łysa pała okrada spółkę,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.