ktos dzis ladnie zakupil ponad 350k po .13, chyba nie po to zeby stracic... przypomnialo mi sie 350k co poszlo rowniez po .13 na otwarciu 2 lutego... :)
wiedzialem ze pomyslisz, ze tak pomyslalem... podalem to tylko jako ciekawostke (dla tych, ktorzy moze tego nie zauwarzyli). i oto kolejna ciekawostka, z nudow se obliczylem wszystkie zlecenia sprzedazy (.69 konczac) i wyszlo, ze jest na nich w sumie 1.288.620 akcji (bez tych ukrytych oczywiscie) :))
Pragnę tylko przypomnieć że obecna wycena spółki generalnie już nie aktualna jest
To jest nowy podmiot gospodarczy z dużym kapitałem - za miesiąc bedziemy wiedzieli co to za kapitał
Za rok te akcje będą w takiej cenie że podanie jej obecnie wywołałoby burzę śmiechu i szyderstw
Chociaż po mojemu to będzie szybciej- mówię o cenie dla jasności
nie odpowiem na to pytanie niestety - nie wiem gdzie cena będzie za rok. Mało informacji na dzień dzisiejszy jest
Jezeli jest tak jak myślę to o wzrostach na telani Victori Nico będziemy mysleć z uśmiechem. Jeżeli nie jest to wzrosty i tak będą tylko mniejsze
Jedno jest pewne że trudniej jest wygrać w totka miliony niż tutaj;-))) tyle mogę powiedzieć
Za miesiąc lub w krótszym czasie odpowiem ale nie dzisiaj
Jutro Ibiza przestaje istnieć i z tym nalezy się pogodzić- co następne dni przyniosą tylko radość usmiech i niedowierzanie że coś takiego mogło się stać
Ja w spółki nie wierzę- kieruję się tylko rozsądkiem i wyczuciem- no dobrze i troche wiedzy w to wkładam;-)))
trochę zakupiłem. liczę, że nie zawiedzie cię intuicja i wiedza. ale cały czas się zastaniam co z dep. sory że na tym wątku. trochę za późno zauważyłem, że kicha i liczę tam na odbicie. co ty na to?
depa trzymam i potrzymam jeszcze- dzisiaj konntrolowany spadek był i zbieranie od wszystkich wszystkiego. Tak to widzę
Co do ibizy- powiem tak ani ja ani nikt z forum nie rozdaje kart na tym walorze.
Jezeli ktoś mi pokaże spółkę która urosła przez 3 tyg o 50% i na której w tym czasie nie znalazło sie kilku oszołomów którzy zapowiadaliby ceny z kosmosu- to wtedy z ibizy nic nie będzie;-)))
A tak naprawdę to z ibizy i tak nic nie będzie- ponieważ tej spółki już nie ma. Jej formuła nie wypaliła i to wszyscy wiedzą
Teraz to już inna spółka będzie, w sumie to jest - i zobaczymy czy szczęście się uśmiechnie;-)))
Ja obstawiam że tak
Wierzę że nowe rozdanie będzie zyskowne- intuicja mi podpowiada
Zwróć uwagę, że od dołka urośliśmy już 100%. Ale był to kontrolowany wzrost aby nie zwrócić uwagi ulicy. W tym czasie raz byliśmy na widłach i na szczęście nie zostało to zbyt mocno dostrzeżone. Liczę, że nowy podmiot jakim stanie się jutro ibiza da mi zarobić kilka procent. Do wyjścia na zero potrzebuję jeszcze 7 gr od dzisiejszej ceny. Liczę, że ten rok będzie należał do spółek z mojego portfela czyli WDM, ATON i IIC. Bo na razie mam plecki.
,,nie będę podawał ceny za rok, bo może sie wydać śmieszna" hehe haha
Jeżeli dodrukują 1,6 mld akcji, przy kursie 1gr kapitalizacja wyniesie 16 mln zł- to i tak dużo jak na roczne przychody 782 tys. pln. Nasze pieniądze popłyną do wysp z hiszpańskiego archipelagu Baleary.