chciałem się dowiedzie ilu jest posiadaczy drobnych czyli nas w muzie dodam że ja posiadam 1500 akcji po sr.cenie zakupu 9zł proszę o wpisy kto ile ma czy jest nas dużo Pozdrawiam wszystkich którzy siedzą cierpliwie na papierze i proszę nie wypisywać durnot nie po to zrobiony został ten wpis.
Ja mam 805 akcji kupionych po 9,12... Kiszę się już pare miesięcy i przyznam, że tracę cierpliwość... Cóż... dam Muzie, a raczej sobie ;-) szansę jeszcze w poniedziałek, jeśli nic się nie będzie działo... sprzedam i nigdy tu nie wrócę... szkoda... lubię to wydawnictwo.
dzięki za wpisy ale jakoś mało werbalne ,ludzie nie bójcie się czy tylko taka garstka ludzi ma akcje MUZY.A pan panie Waldemarze ile ma pan jeszcze akcji ?
wszystkim wam wspolczuje.teraz ciezko placicie za madra polityke muzy.sojusz z kompapem mogl sie udac i obie spolki bylyby duzo wyzej-a tak na tym zarabia tylko pan stepien i iinnni czerwoni baronowie.czarzasci i inne rodem z pzpr-niereformowalne matoly
Pamietaj Kris ze to się może nagle zmienić...To nie jest spółka typu Petrolinvest gdzie straty nie da się odrobić w zaden sposób...Tu potrzeba czasu..Zresztą chyba bym wolał wtopić w spólkę która wydaje ksiązki niż oddać wspomnianym bandytomktórych bacznie obserwuję..
masz zupelna racje-to nie petrol.muza-to zadki wypadek wydawnictwa na gpw-akcjii b.malo.i czesto i dlugo trwa uspienie.ostatnia cena-pow.20 zl byla 7-8 lat temu-nikt normalny tyle czasu nie czeka-teraz znowu marazm-nie wiem ile potrwa-1-3 lata a moze miesiac.wyniki nie ciekawe ale hotel moscicki w spale tez jest.ale wg mnie sojusz z kompapem wysoko by wyniosl muzykantow.fiasko tego teraz widzimy-ale walczcie/osobiscie mam kompap-bo ostro poszerza grupe/pozdro
Widzę że troszkę większe zainteresowanie jest choć prosiłem bez komentarzy odnośnie żalenia się ale i tak jestem miło zaskoczony dość skąpymi wulgarnościami jakie nieraz są na tym forum.Proszę o dalsze wpisy na koniec niedzieli zrobię statystykę .