• Co myślicie?? Autor: ~Fan [83.28.172.*]
    Czyżby dzisiaj już ubieranie było? Szkoda trochę bo zapowiadała się wysoka jazda, a tu ostre sypanko. Czyżby bankier i przyjaciele już wychodzili z inwestycji? Szkoda bo spodziewałem się dużo wyżej. Mam tego trochę - wiec proszę o radę - wywalać czy potrzymać do raportu. Ale znów jakby raport miał być taki dobry, to kto by tak ostro sypał parę dni przed?
    Pozdrawiam
  • Re: Co myślicie?? Autor: elevenbit [178.73.48.*]
    widocznie raport jest ok bo nie podwyzszali by lockapów tylko by walili juz ile fabryka da
  • Re: Co myślicie?? Autor: elevenbit [178.73.48.*]
    Patrząc tak analogicznie np na CWPA to tam rajd na 50 zł zaczął sie dopiero po infach o podwyższeniu prognoz zysków i nowych kontraktach :)
  • Re: Co myślicie?? Autor: ~Fan [83.28.172.*]
    Analogicznie patrząc to tam z 25 wybiło na 31 i spadło na 20 i dopiero później na 51 poleciało, tak wiec analogicznie też tu jeszcze możemy 2 zł zobaczyć. A czułbym się spokojny gdyby pan bankier nie napisał że kupuje akcje - bo zazwyczaj wtedy kurs leci w dół niestety. Wnioski można wyciągać samemu, mam tylko nadzieje że w tym przypadku się mylę i polecimy jeszcze wysoko. Tak czy siak, narazie zdecydowałem że potrzymam akcie jeszcze jakiś tydzień, chyba że zacznie ostro w dół lecieć przy dużych obrotach.
    Pozdrawiam i życzę dużych zysków.
  • Re: Co myślicie?? Autor: ~Robert K [79.163.112.*]
    Jak pan Bankier ujawnił się na CWPE to kurs z 19zł spadł na 11zł
  • Re: Co myślicie?? Autor: ~direct [89.76.129.*]
    Dnia 2011-02-11 o godz. 15:24 ~Robert K napisał(a):
    > Jak pan Bankier ujawnił się na CWPE to kurs z 19zł spadł na
    > 11zł

ujawnił się np. na victorii przy 0,10, kurs poleciał na 0,40, na nicolasie przy 0,10 poleciał na 0,30, na cerabudzie po 0,10, kurs poleciał na 0,50 i przykładów możnaby jeszcze mnożyć. pochwalcie się jeden z drugim swoimi rekomendacjami
  • Re: Co myślicie?? Autor: ~baryłka [83.1.80.*]
    ale to jest oczywiste ,że na razie jest jeszcze niski .
  • Re: Co myślicie?? Autor: bankier1972 [178.182.165.*]
    dziś pakiet swój podwoiłem, wierzę , że zarobię na tej spółce, z inforamcji jakie ustaliłem jest dwóch bezmózgich leszczy co obejmowali emisje 2x150k i sypią ile wlezie bo papier kosztuje wiecej jak w dniu debiutu. Free float jest ok 800k, w ostatnim czasie przemieliło się ok 600k papieru,
    pomimo sypania, wybiliśmy opór z debiutu i mamy cenę powyżej szczytów 2,50
    sypacz skończy się odda zabawki a papier na bazie fundamentów swoje zrobi.
    ps co do CWPE: pisałem wczesniej na forach , ze do koca roku 2010 przekrocze progi, ci co mnie czytają od lat wiedzą , że na forach piszę zawsze prawdę, więc kupowali przed uawnieniem, a sprzedawali po( kupuj plotkę , srzedaj info-jedna z zasad).
    wspomnę tylko na koniec , że CWPE polecałem przy 5,90, wiec ak mi ktoś ufa ma solidną stopę zwrotu powyżej 100% od sierpnia w okresie 6 miesięcy.
    życzę kazdemu z was takiej.
    to tyle.
    milego weekendu
  • Re: Co myślicie?? Autor: ~JABLKO [84.205.184.*]
    :))
    hehehehe
    skąd wiesz że ktoś objął 2*150k ?????
    całej emisji było 832 k akcji
    - 2* po 187 k czyli 2 pakiety po ponad 5% - info o ujawnieniu jest
    - zostaje reszta jakies 460 k papieru ktore objeło cos koło 12 inwestorów
    jakoś z podzielenia nie wychodzi jakoby były to duże pakiety
  • Re: Co myślicie?? Autor: ~zgred [188.146.201.*]
    źle liczysz kolego, ci co się ujawnili to osobna sprawa

razem 3,582,682 akcji, ff 22%
  • Re: Co myślicie?? Autor: ~JABLKO [84.205.184.*]
    To fakt liczylem tylko ostatnia emisje

"razem 3,582,682 akcji, ff 22% " + 200 000 akcji potencjalnie które nie sa objete lockupem
    tak obecnie wygląda FF

[x]
DIRECTES -19,05% 0,08 2012-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.