DIRECT ESERVICES SA podpisanie aneksów do umów lock-up
11.02. Warszawa (PAP/EBI) - Nr: 11/2011
W nawiązaniu do Raportu nr 7/2011 z dnia 4 lutego 2011 r. Zarząd
Spółki Direct eServices S.A. informuje, iż w dniu 10 lutego 2011 r. po
akceptacji Rady Nadzorczej Członkowie Zarządu Spółki podpisali aneksy
do umów lock-up, zgodnie z którymi umowy lock-up wygasają z dniem, w którym akcje Spółki na rynku NewConnect osiągną cenę 9,10 zł (dziewięć
złotych i dziesięć groszy) za jedną akcję. Pozostałe warunki umów
pozostają bez zmian.
Podstawa prawna:
§3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego
Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w
alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
kom ebi abs/
Depesza pochodzi z Serwisu Ekonomicznego PAP z 11.02.2011 10:53
kolego tu idzie DT, jak masz na myśli mnie to mylisz się, od wczoraj kupuje, dziś zwiększyłem na chwilę obecną zaangażowanie, ale nie mylisz się, upcham je tobie po wyższych cenach:).
nie gram na 10, czy 20% zysku ogólnie
przeciesz PAn Janusz ci nie napisze ze nie upycha :)
kto pompowal z 1 60 ??? Zdzicho Pan Janusz temta spolki znal wczesniej i ma taniej akcje a musi pisac ze teraz niby kupowal sory wczoraj :) i podbicie spolki a na S ukryte stoi
widzę elevenbit żeś tu zaparkował, tam gdzie jesteś są wzrosty, czyli jestem dobrze ustawiony.
ja nie wykluczam DT, jednak 3,30 to nie moje,pewnie , że nadwyżki sypnięte mocno na 3 zł na lewo trzeba odważyć i mieć stałą pozycję pro wzrostową.
mam takie same prawo swobodnego obrotu jak wy, jednak wieżę , że jeszcze w tym miesiącu 3,80 wczorajszy szczyt będzie atakowany
Pan J.B wie co robi tylko czy wszyscy co kupują pod jego dyktando wiedzą co robią ? On wam nie napisze kiedy sprzedawać akcje tylko kiedy kupować gdzie on już ma zarobione co najmniej 50% wy zaczynacie kupować cena wzrasta drugie 50% to on pomału was ubiera i pisze o falach
Ale argumenty , że lock up na 9,10. To samo było na Cerabudzie, gdzie bankierek naganiał, lock up podniesiony z 50 groszy na 1,50 i co się stało, spadek na 10 groszy. Tutaj będzie tak samo. bankierek potrzebuje leszczy do podbijania akcji, dlatego pisze swoje bzdury na forum, chyba nie myślicie , że jest filantropem bezmózgowcy.
w końcu musi komuś opchnąć akcyjki które kupował na samym dole, teraz wysłał do wszystkim analizę direct, co by leszcze rzucili się na jego akcje, szkoda tylko że miesiąc temu nie wysyłali analizy i naganiali na spółeczkę tylko po cichaczu zbierali, pozdrawiam i nie dajcie się nabić w butelkę,