• dębica - cała naprzód ! Autor: ~akc. [80.55.127.*]
    Rewelacyjne wyniki za 4 kw 10* - firmy goodyear
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~Plikot [79.191.4.*]
    Goodyar zrobil dobry wynik ale Debica ze swoja marza pewnie pokaze wynik zaskakujacy ale w druga strone i bedzie jazda na poludnie.??????????????
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~ad [91.150.181.*]
    aż zajrzałem na DailyFinance - inwestorzy za oceanem nieżle odebrali poczynani goodyear - kurs po ogłoszeniu 4 kw rośnie o + 12,71%.........
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~gpwu [217.172.254.*]
    Czy jeszcze nie wiecie,ze ma byc 6 dych i bedzie. Wymagam i płacę , tak to się w Polsce mówi, no nie?
    A goodyear w 3 - miesiące + 50%.........A tu taka LIPA
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~0la [83.7.68.*]
    ja nie pękam będzie dobrze i dywidenda myśle że jest ok
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~Graf [94.101.17.*]
    Za to tama na 62,00 już trzeszczy i pęka w szwach. Nie ma się co czarować, to spółka dla miłośników mrożonek i kiszonek.
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~Piotr [91.94.98.*]
    Spółka jest obecnie bardzo ciekawą inwestycją. Z uwagi na nieczystą grę na akcjach ograniczyłem się do kupna 1000 akcji po 62. Za 3 miesiące kupie kolejny tysiaczek (lub sprzedam).
    Raz mnie wyrolowali 10 lat temu, teraz ja ich sprawdze. Mam czas.
    W wolnym obrocie jest około 10 procent. Tama w końcu peknie.
    Pozdrawiam wytrwałych.
    Na pohybel oszustom którzy dołuja kurs. Niedługo sił im braknie. No i szykują sie procesy. Moim zdaniem rychłe jest wezwannnie, tylko jaka cena. Szykuja zapewne jakiegos dołującego newsa, wtedy trzeba kupic.
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~Graf [94.101.17.*]
    Tylko po co ogłaszać jakiekolwiek wezwanie, skoro Goodyear faktycznie już przejął pełną kontrolę nad spółką??? Karty zostały tu dawno rozdane i prawna szarpanina wynikająca z nieudolności jednej ze stron niczego raczej nie zmieni.
    W każdym razie życzę akcjonariuszom mnóstwa cierpliwości - przyda się.
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~Piotr [195.140.190.*]
    z podobnych przyczyn co Michelin zrobil.
    Poza tym spolka ma dobre fundamenty i perspektywy. Docenic trzeba inwestycje Goodyera, ale tez trzeba podkreslic ze Polska to nie Tunezja i tu obowiazuje prawo, z ktorego korzystaja akcjonariusze.
    Golym okiem widac, ze od czasu transfer pricingu rentownosc spolki spadla dwukrotnie. Goodyear natomiast ma rewelacyjne wyniki.
    Mam nadzieje ze PZU dokonczy dziela. Salans to zacna kancelaria, nie odpuszcza.
    Pozdrawiam
    Piotr
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~tom [193.138.241.*]
    sprawozdanie rewidenta
    reasumujac :

goodyear nie zaniza zyskow debicy czyli wezwanie po 60 zl prawidlowe .

lecz co innego jest ciekawe
    strona 61
    punkt 5.6 projekcje 2011-2016 dotyczace projektu hva

zostawiam do przemyslenia
  • Re: dębica - cała naprzód ! Autor: ~Piotr [95.40.48.*]
    Zaprawde ciekawa to projekcja....
    Wszystko wskazuje ze rozstrzygniecie naszych dylematow nastapi w ciagu najblizszych 6 miesiecy.....
    NADAL UWAZAM ZE JANKESOW WARTO SPRAWDZIC.
    Na marginesie raport Granta jest zawieszony w prozni prawom
    ocnym wyrokiem SO.
    Zaczyna im sie kurzyc spod tylka.
    Ciekawe co teraz wymysla. Moze jaka emisje po slusznej cenie. No bo po 60 nikt nie sprzeda, co historia pokazala. Sypacz usrednia kurs, jeno czy mu sil wystarczy, bo czasu ma malo. Jestem tylko ciekaw czy PZU nie da 4 liter,
    Jak kurs zdoluja ponizej 60 to wchodze duza forsa.
    Wystarczy, ze kilkadziesiat osob nie mowiac o fundach kupi podobne ilosci i tama runie. Chyba ze sypie PZU.
    Bardzo ciekawa to spoleczka. HA Ha Ha. Sprawdze cowboyow!!!
    Prognozowany zysk netto w latach. 2011 - 2016. ze sprzedaży opon typu hp i uhp ( opony do samochodów osiągających wysokie prędkości ) - ma dać firmie od.................................. 115 - 140 mln zł zysku netto.
    - zobaczymy jak zamknął 2010r - raport 28 lutego. - i jakie dalsze plany w potrojenie produkcji opon ciężarowych.
[x]
DEBICA 0,24% 82,40 2025-11-28 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.