• KU*WA CYRK !!! Autor: ~inwestor [195.205.254.*]
    Data sporządzenia: 2011-02-10
    Skrócona nazwa emitenta
    TECHMEX
    Temat
    Wyznaczenie biegłego rewidenta
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
    Treść raportu:
    Syndyk Masy Upadłości Techmex SA w upadłości likwidacyjnej informuje, że dnia 10 lutego 2011 otrzymał Uchwałę Rady Nadzorczej Spółki z dnia 3 lutego 2011, wyznaczającą firmę HLB M2 Audyt Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach przy ul. Ceglanej 4, jako biegłego rewidenta uprawnionego do badania i dokonania niezbędnych badań ksiąg za ubiegłe lata. Uchwała została podjęta przez Radę Nadzorczą Techmex SA w upadłości likwidacyjnej na mocy uprawnienia określonego w art.16 pkt.2 i w art. 19 pkt 2 Statutu Spółki w trybie pisemnym.

Spółka nie korzystała wcześniej z usług firmy HLB M2 Audyt Sp. z o.o. przy badaniu sprawozdań finansowych.
  • Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~inwestor [195.205.254.*]
    a KNF się tłumaczyła brakiem opinii z badania i raportu z przeglądu. Teraz sprawozdania będą przebadane. Gra się toczy od nowa! Ja pierdziele!
  • Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~ola [79.163.176.*]
    Ja wam mówie ze tu bedzie cos na rzeczy, chca nas wydoić do dna bo moze juz jest plan by to wszystko przejąć , kto to wie co tam na górze sie święci, trzymac papier
  • Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~andzia_pandzia [79.163.176.*]
    tez mam takie przemyślenia , w ciągu miesiąca może sie dużo wydażyć, ja trzymam nie sprzedam i tak mam przerąbane, nie bedzie sie nikt dorabiał na mojej krzywdzie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.163.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~ale jaja [79.163.176.*]
    nikomu sie nawet nie chce pisac hihihihi ale jaja, kasa znika jak bańka mydlana co nie???????????????????????????????????????????? pociesze WAS i powiem że chcieli taniej kupić akcje, ale nie lękajcie się jutro też jest dzień.BUZIACZKI DLA TYCH CO ZROBILI TĄ PORUCHAWE
  • Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~DAREKT [89.238.47.*]
    Współczuję Państwu, Techmex jedzie już tylko w jednym kierunku, nikt tego nie zatrzyma. Skarga do KNF niewiele da. Kurs zaliczy 1 grosz jutro albo w następnym tygodniu. Tylko część z was i tak nie zdąży sprzedać.

• Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~kazik [85.222.23.*]
    według mnie jutro liźnie -1gr a później odbije na 0gr
  • Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~efcia [46.113.128.*]
    pocieszajcie sie. ja tez to robie
  • Re: KU*WA CYRK !!! Autor: ~kasa [79.191.164.*]
    a ja kupuje
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać