• Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: blueblack [89.228.141.*]
    Info z oficjalnej strony Brastera (zwłaszcza ostatnie zdanie):

Kiedy BreastLifeTester™ pojawi się na rynku?
    Próby kliniczne z użyciem Testera BRASTER™ przeprowadzone w 2009 i 2010 roku w Wojskowym Instytucie Medycznym pod kierownictwem Prof. Edwarda Stanowskiego i z udziałem profesjonalnego Monitora – Firmy MTZ Clinical Research, zakończyły się sukcesem, jednak kontynuowanie badań stanowi podstawowy element polityki stałego udoskonalania tego instrumentu. Planowane są kolejne studia i gromadzone na ten cel środki.

Na podstawie uzyskanych wyników opracowano instrukcje (dostępne także na płycie DVD) oraz odpowiednie rekomendacje, zarówno dla pacjentek jak i dla lekarzy, jeśli chodzi o postępowanie po wykonaniu badania termograficznego, zatem pacjentki będą doskonale zorientowane, jakie następne kroki powinny podjąć, w przypadku, kiedy wynik okaże się nieprawidłowy. w przyszłości szersze wsparcie w zakresie informacyjnym zapewni interaktywny portal tematyczny. Spółka BRASTER przewiduje , że najnowsza wersja testera powinna pojawić się na rynku w bardzo bliskiej perspektywie.
  • Re: Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: ~plaster [80.48.4.*]
    Nikt nie wierzy w blastera bo leci na łeb.
    Rozliczenie pewnie też lipka,to wywalają na maxa .
    No to ludziska utopili sporo kasy skoro dzisiaj sprzedawali po takiej cenie.
    Poczekam na niżej i na info.
  • Re: Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: ~Adi1 [79.191.88.*]
    Nawet gdyby ten cały Brastar to była by lipa to przecież spółka po 3zł jest już bardzo tania
  • Re: Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: ~asdf [78.8.248.*]
    tanio za co? za jajco?
    przecież to banda nieudaczników którzy tylko produkują zarządy
    scashowałem się na -20% i jestem szczęśliwy, że tylko tyle straciłem, cenna lekcja warta zainwestowanych pieniędzy
    ten wydmuszkowy holding śmiało może rywalizować z VENO
  • Re: Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: ~plaster [80.48.4.*]
    Jest tania i co z tego jak tu lawina po prawej.
    Oj coś tu się szykuje na bank.
    Duże obroty niestety na spadkach.
    Emocje wzięły góre i tyle.
  • Re: Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: ~gone [79.191.64.*]
    jutro 2,5, dobrze że go dziś pogoniłem jeszcze>3
  • Re: Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: ~Adi1 [79.191.88.*]
    3 zł to nie 5 czy 10,spółka więcej kosztowała przed infem o brasterze
  • Re: Do wszystkich, którym puszczają nerwy Autor: ~foczunia [109.243.107.*]
    Bankrut to nie jest ,ale ktoś sypnął wczoraj ,a dzisiaj dokończył. Ciekawe czy był zniecierpliwiony i przeskoczył na coś innego czy może to zagrywka ?. Społeczeństwo wrażliwe i wystraszone bo trwa to już trochę czasu. Inf. dopiero w marcu , jednak cały czas jest kupowane . Myślę że nie ma się co martwić o te grosze ,póżniej odrobimy z dobrą górką . Siemka
[x]
DGA 6,71% 30,20 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.