Info z oficjalnej strony Brastera (zwłaszcza ostatnie zdanie):
Kiedy BreastLifeTester™ pojawi się na rynku?
Próby kliniczne z użyciem Testera BRASTER™ przeprowadzone w 2009 i 2010 roku w Wojskowym Instytucie Medycznym pod kierownictwem Prof. Edwarda Stanowskiego i z udziałem profesjonalnego Monitora – Firmy MTZ Clinical Research, zakończyły się sukcesem, jednak kontynuowanie badań stanowi podstawowy element polityki stałego udoskonalania tego instrumentu. Planowane są kolejne studia i gromadzone na ten cel środki.
Na podstawie uzyskanych wyników opracowano instrukcje (dostępne także na płycie DVD) oraz odpowiednie rekomendacje, zarówno dla pacjentek jak i dla lekarzy, jeśli chodzi o postępowanie po wykonaniu badania termograficznego, zatem pacjentki będą doskonale zorientowane, jakie następne kroki powinny podjąć, w przypadku, kiedy wynik okaże się nieprawidłowy. w przyszłości szersze wsparcie w zakresie informacyjnym zapewni interaktywny portal tematyczny. Spółka BRASTER przewiduje , że najnowsza wersja testera powinna pojawić się na rynku w bardzo bliskiej perspektywie.
Nikt nie wierzy w blastera bo leci na łeb.
Rozliczenie pewnie też lipka,to wywalają na maxa .
No to ludziska utopili sporo kasy skoro dzisiaj sprzedawali po takiej cenie.
Poczekam na niżej i na info.
tanio za co? za jajco?
przecież to banda nieudaczników którzy tylko produkują zarządy
scashowałem się na -20% i jestem szczęśliwy, że tylko tyle straciłem, cenna lekcja warta zainwestowanych pieniędzy
ten wydmuszkowy holding śmiało może rywalizować z VENO
Bankrut to nie jest ,ale ktoś sypnął wczoraj ,a dzisiaj dokończył. Ciekawe czy był zniecierpliwiony i przeskoczył na coś innego czy może to zagrywka ?. Społeczeństwo wrażliwe i wystraszone bo trwa to już trochę czasu. Inf. dopiero w marcu , jednak cały czas jest kupowane . Myślę że nie ma się co martwić o te grosze ,póżniej odrobimy z dobrą górką . Siemka