Witam! co mam teraz z tym techmexem zrobić? ugotowałam się z nim. teraz sprzedaż z dużą stratą , ale nikt nie chce kupować . masakra! czekałam aż się odbije, a tu poszło na samo dno.
ja też nie sprzedaje po tyle, trochę szkoda po 15 groszy bo za duza strata, ale z drugiej strony jak spadnie jeszcze niżej to za bezcen sprzedamy, albo pozostaje opcja zzamrożenia kasy na rok....
Ja mam po 2,20 zł. na szczescie nie duza ilosc, ale sprzedaz za grosze nie wchodzi w gre, strata duza a odzyskany kapital zaden! ciekawy jestem co bedzie dalej pozdrawiam Kicie i innych ugotowanych w Techmex.
Na bankierze jest cos takiego jak TKO i tam jest uwzględniony ten olbrzymi minus, a pare procent na plusie to jest ostatni kurs z przedwczoraj,bo wczoraj przeciez notowania byly zawieszone,mysle ze na innych portalach jest podobnie
ja myśle ze to się tak nie skonczy,przez ten czas duzo moze sie zmienić, ja mam zainwestowane 9tyś i nie mam zamiaru sprzedac z tak zajebistą strata, czekam , jezeli to juz bankrut to po co ktos to kupuje? tu moze sie wyrkecic jakis numer, JA CZEKAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH UTOPIONYCH