gorąco was pozdrawiam (siedze sobie i pije piwo moge byc niezrozumiały jestem przymulony chyba pijany to odstres) troche załuje ale mi 25% wystarczy było to odemnie silniejsze blutax moze byc nawet drugim niko tu moze byc nawet 20 gr tak to widze może byc a nie musi bardziej moze goraco pozdrawiam was i zycze powodzeni wasz animator...może tak jak załuważył kolega perfekt odkupie? zobaczymy nawiasem piszac też miałem zysk na perfekcie goraco pozdrawiam i życze powodzenia do jutra.................NARA
Jeśli nie ruszycie to kiszony ciąg dalszy
Ja swoje zrobiłem ,zbierać więcej mi nie wolno
Los BTG w waszych rękach
Pozdrawiam tych co ze mną i ci co się wahają .
A raport z wynikami widziałeś????? Kapitały własne prawie ujemne!! Zobowiązania bieżące ogromne. Ty wtopiłeś i chcesz żeby inni też. Na zasadzie razem raźniej :).
Stawiam na '' przyszłość'' i '' nadzieję'' znajduje spółki z kiepskimi wynikami ,dużą stratą i kupuje z myślą że następny kwartał musi być lepszy .
Myślę o zyskach ,jakie będę miał wkrótce , a nie o obecnych stratach :>)
>>>Stawiam na '' przyszłość'' i '' nadzieję'' znajduje spółki z kiepskimi wynikami<<<<
>>>>dużą stratą i kupuje z myślą że następny kwartał musi być lepszy . <<<<
>>>Myślę o zyskach ,jakie będę miał wkrótce , a nie o obecnych stratach :>) <<<<
Cokolwiek bys sobie sam nie wmawial FAKTY mowia same za siebie: Bluetax to ATRAPA.
Potrafia tylko pozyczac i wydawac pieniadze a nie je zarabiac.
Probowlaes kiedys korzystac z ich uslug?
B u f o n i a r s t w o , nic wiecej ...