• BLUETAX Autor: ~adam nieudacznik [83.30.115.*]
    gorąco was pozdrawiam (siedze sobie i pije piwo moge byc niezrozumiały jestem przymulony chyba pijany to odstres) troche załuje ale mi 25% wystarczy było to odemnie silniejsze blutax moze byc nawet drugim niko tu moze byc nawet 20 gr tak to widze może byc a nie musi bardziej moze goraco pozdrawiam was i zycze powodzeni wasz animator...może tak jak załuważył kolega perfekt odkupie? zobaczymy nawiasem piszac też miałem zysk na perfekcie goraco pozdrawiam i życze powodzenia do jutra.................NARA
  • Re: BLUETAX Autor: ~perfeciar [83.26.172.*]
    Już czas :

Jeśli nie ruszycie to kiszony ciąg dalszy
    Ja swoje zrobiłem ,zbierać więcej mi nie wolno
    Los BTG w waszych rękach
    Pozdrawiam tych co ze mną i ci co się wahają .
  • Re: BLUETAX Autor: ~ela [78.8.147.*]
    A raport z wynikami widziałeś????? Kapitały własne prawie ujemne!! Zobowiązania bieżące ogromne. Ty wtopiłeś i chcesz żeby inni też. Na zasadzie razem raźniej :).
  • Re: BLUETAX Autor: ~perfeciar [83.26.179.*]
    Stawiam na '' przyszłość'' i '' nadzieję'' znajduje spółki z kiepskimi wynikami ,dużą stratą i kupuje z myślą że następny kwartał musi być lepszy .
    Myślę o zyskach ,jakie będę miał wkrótce , a nie o obecnych stratach :>)
  • Yeah! sure! Autor: ~DobrzePoinformowany [74.108.21.*]
    Uwaga!
    SPONSOROWANY wpis na forum !

>>>Stawiam na '' przyszłość'' i '' nadzieję'' znajduje spółki z kiepskimi wynikami<<<<
    >>>>dużą stratą i kupuje z myślą że następny kwartał musi być lepszy . <<<<
    >>>Myślę o zyskach ,jakie będę miał wkrótce , a nie o obecnych stratach :>) <<<<
  • Re: Yeah! sure! Autor: ~perfeciar [83.26.206.*]
    Jestem sam na forum wypadałoby założyć sobie drugi nick i korespondować sam ze sobą :>)
  • Re: Yeah! sure! Autor: ~DobrzePoinformowany [74.108.21.*]
    Cokolwiek bys sobie sam nie wmawial FAKTY mowia same za siebie: Bluetax to ATRAPA.
    Potrafia tylko pozyczac i wydawac pieniadze a nie je zarabiac.
    Probowlaes kiedys korzystac z ich uslug?
    B u f o n i a r s t w o , nic wiecej ...
[x]
BELEAF 12,50% 3,06 2025-10-30 11:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.