• jaka cena? Autor: ~klasix [83.29.186.*]
    Zastanawia mnie jak cena będzie po obniżce kapitału spółki z tego co wiem to WZ podjęło uchwałę o obniżeniu kapitału i ceny nominalnej akcji do 28 gr.
  • Re: jaka cena? Autor: ~janusz61 [193.201.167.*]
    zastanów się czy PBS ogłaszałby wezwanie po 1,45 gdyby cena miała by zostać obniżona? proszę daruj sobie takie wątki
  • Re: jaka cena? Autor: ~marre [85.238.222.*]
    wybacz mu... on nie wie co czyni... a poza tym ktory to juz z kolei glab pisze o tym samym??!!?? masz jakis cel?
  • Re: jaka cena? Autor: ~sadownik 30ha [79.188.17.*]
    ten post jest jak odgrzana pizza znaleziona miesiąc temu pod szafą, gdzie spoczywała od co najmniej 3 miesięcy... letko trąci myszką :-)

o obniżeniu kapitału i ceny nominalnej akcji wiadomo od takiego mniej więcej czasu :-)

rynek to wieki temu zdyskontował...

to tak jakby zastanawiać się jak na kondycję BEF wpłynie blokada granic wschodnich sąsiadów dla polskiego mięsa... embargo to zniesione było w 2007 roku... a mamy rok 2011

zastanawia mnie kto podkłada świnkę naszemu GA z tymi podbitkami... :-)

pozdr :-)
  • Re: jaka cena? Autor: ~Byk [83.4.166.*]
    Jak to kto. Byki których już nie zarżną.
  • Re: jaka cena? Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    hehehe :)

to poprosze w skrócie co sie dzieje w spółce - bo zaniedbałem ja :) siedze teraz na CTC

z gory dzieki :)
  • Re: jaka cena? Autor: ~marre [85.238.222.*]
    jak to co sie dzieje? wezwanko zaraz tzn. 18 lutego poczatek, a poza tym to oaza spokoju... adrenalinki nie ma... dozowana tylko delikatnie co by akcjonariat nie usnal...

...chiciaz ktos wlasnie cene dla GA podnosi ale mniemam ze slupy juz spory pakiet uzbieraly :)
  • Re: jaka cena? Autor: ~Jony [80.51.44.*]
    to super - moze jeszce cos łykne w najblizszym czasie :) przed tym wezwaniem :)

bo pewnie sie bedzie działo :)
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,83 2026-05-07 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.