• JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: leszczynsky [79.163.191.*]
    ustawiłem na GRUBEGO widełki, albo dobrze kupie albo sprzedam, testuję go skąpy jak szkot, ale idzie jak baranek, kurS nara stoi mam ukryte sporą ilość,ale większość w akcjach, bo pociąg może odjechać .jakby nie było będzie, ok odbija się testuje po parę sztuk i zwalnia tempo musi przejść przez moje kleszcze.
    będę te kleszcze zacieśniać pójdzie jak baranek akcje są kapitał jest wystarczający.
    POZDRO DLA GRUBEGO GIEŁDA TO PASJA FORSA TO RZECZ WTÓRNA !

DO DYSKUSJI TYLKO MERYTORYCZNIE PROSZĘ BEZ PLUCIA
  • Re: JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: leszczynsky [79.163.191.*]
    testuje a mi tanie akcje wpadają LESZCZE nie puszczać ze stratą !!!!!!!!
  • Re: JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: ~ali garcha [212.2.116.*]
    bravo
    szacun dla ciebie pacanie

jutro odjazd
    ;)
  • Re: JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: leszczynsky [79.163.191.*]
    mało merytoryczne, trudno do 11. obijał się o moje szczęki, potem już szedł jak po sznurku
    nie pasi robie swoje i znikam z forum pa trzymajcie się
  • Re: JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: ~Lechm2 [158.75.82.*]
    Na cognorze jest dziwna sytuacja, ponieważ obroty są niewielkie jak na spółkę która zmienia działalność. W zeszłym tygodniu powinna być jazda do góry kilka naście %, ale petrol zepsuł wzrosty bo leszcze zamiast brać Cognora pod walne woleli zagrać na spekuli.
    Niestety rynek stali idzie do góry, a my obijamy się w przedziale 2,45-2,6. Sądzę, że grać długo tak nie będą na papierze bo na dłuższą metę więcej już nie zbiorą papiera, mogą jedynie tracić grając na spadki.
  • Re: JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: leszczynsky [79.163.192.*]
    GRUBY- prośba - zjedź niżej, chętnie kupię ściągnę też kapitał- też dokupią , co nie ? strach CIĘ, obleciał ? - wręcz z kumplami M L A S K A MY !!!!! PA ;) ;) ;)
  • Re: JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: ~DUPOLOT [212.2.116.*]
    chłopie albo zerknij do słownika poprawej polszczyzny albo zwróc się do jakiegoś polonisty bo piszesz jak dziecko z podstawówki
    ani ładu ani składu
  • Re: JAK WAŁĘSA Z GENERAŁEM... Autor: leszczynsky [79.163.192.*]
    ~ali garcha [212.2.116.*] 2011-02-09 17:05
    | ~DUPOLOT [212.2.116.*] 2011-02-10 14:17

Widzisz ,z polskiego może jestem słaby, ale umiem liczyć
    Na serio Szkot- ten sam IP 2 na jednym kompie.
    Proponuję, ja kapral okrągły- stół- albo kurs puścisz ca /wk na razie 0,8 albo obroty będą spadać.SZANUJ LUDZI. Wiesz co jest lepsze dla Ciebie

:) :) :) :) :) :)

pozdrawiam generała PA

kapral LESZCZYNSKY
  • DO DYSKUSJI TYLKO MERYTORYCZNIE PROSZĘ BEZ PLUCIA Autor: ~Gabi [94.40.121.*]
    i co z tym hasłem : DO DYSKUSJI TYLKO MERYTORYCZNIE PROSZĘ BEZ PLUCIA - już tylko samo plucie pozostało ?
[x]
COGNOR -0,77% 5,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.