ustawiłem na GRUBEGO widełki, albo dobrze kupie albo sprzedam, testuję go skąpy jak szkot, ale idzie jak baranek, kurS nara stoi mam ukryte sporą ilość,ale większość w akcjach, bo pociąg może odjechać .jakby nie było będzie, ok odbija się testuje po parę sztuk i zwalnia tempo musi przejść przez moje kleszcze.
będę te kleszcze zacieśniać pójdzie jak baranek akcje są kapitał jest wystarczający.
POZDRO DLA GRUBEGO GIEŁDA TO PASJA FORSA TO RZECZ WTÓRNA !
Na cognorze jest dziwna sytuacja, ponieważ obroty są niewielkie jak na spółkę która zmienia działalność. W zeszłym tygodniu powinna być jazda do góry kilka naście %, ale petrol zepsuł wzrosty bo leszcze zamiast brać Cognora pod walne woleli zagrać na spekuli.
Niestety rynek stali idzie do góry, a my obijamy się w przedziale 2,45-2,6. Sądzę, że grać długo tak nie będą na papierze bo na dłuższą metę więcej już nie zbiorą papiera, mogą jedynie tracić grając na spadki.
GRUBY- prośba - zjedź niżej, chętnie kupię ściągnę też kapitał- też dokupią , co nie ? strach CIĘ, obleciał ? - wręcz z kumplami M L A S K A MY !!!!! PA ;) ;) ;)
Widzisz ,z polskiego może jestem słaby, ale umiem liczyć
Na serio Szkot- ten sam IP 2 na jednym kompie.
Proponuję, ja kapral okrągły- stół- albo kurs puścisz ca /wk na razie 0,8 albo obroty będą spadać.SZANUJ LUDZI. Wiesz co jest lepsze dla Ciebie