lekko wzonoszący boczniak d oczasu infa i winda
https://www.bankier.pl/forum/temat_co-jest-chlopaki-ale-sypia,9413459.html
w perspektywie wyniki 14 lutego a potem ewentualnie dwa przejęcia wzrost przychodów minimum 130 % od ukraińców 1,5 miliona złotych zyski pdowyzszenie prognoz do czerwca praktycznie brak jakiejkolwiek podaży
po godzinie nadal masz nadzieję, wczesniej miałem rację, jest gorzej niz kiszonka, ale to sie zmieni jak sporo spadanie ta perełka, nikt tu ani sprzedac nie potrafi a juz zwłaszcza kupic.
brd - czyżbyś faktycznie miał rację? Nie chcę być złośliwy, ale miało być sporo poniżej 4.85 pln pamiętasz? Jest 5.12-5.30 i obroty znikome. Sypania niet, a to było meritum sprawy. Też wolałbym,żeby sypnęli, ale jak pisałem szansa była mizerna- to są współzałożyciele.
Perspektywa zysku 1pln i więcej na akcję w tym i 3pln w przyszłym roku jednak troszkę ich może onieśmielić. :)
Ja się nie dziwię, że zanikła podaż.
Jeśli rzeczywiście jest tak jak myślę , tzn załadowali sie tutaj długoterminowcy pod fundamenty , to z sypaniem może być ciężko , karnet po prawej puściutki , wszystko co tam leży można jednym większym zleceniem zebrać.
Jedynie co można próbowac , to zbić kurs, ale tutaj też ryzyko, że zamiast wywołać podaż , pozbędzie się tym sposobem akcji.
Najlepsze obecnie rozwiązanie , to chyba powolna wspinaczka na mizernych obrotach.
no pięknie piszecie, teraz syt. jest taka ze ani kupic ani sprzedac nie jest mozliwe, i nie ma nawet sensu probowac, bo faktycznie skutki moga byc różne, ale kto ma racje to zobaczycie, troche to inaczej sobie w scenariuszu wyobrażałem, wszystko zastygło, moim zdaniem 4, ale sądze ze nie tak daleko, pisze ktoś , że wyniki, a te wyniki tu po 100 razy były walkowane, wiec sa w cenie , czy nie tak, jeszcze, te 4 zlote zabłysnie, choc moze nie całkiem dokładnie 4. Po prostu zostaliscie więźniami sytuacji.