Ta spolka to wielka niewiadoma. Wszystko zalezy od zyskow i to nie tylko z 'rafinerii'. Tak jak wyliczylem, jesli rafineria ruszy pelna para to moga wyciagnac z niej i 8 milionow czystego zysku. Ale zobaczymy. Ja mysle o 20 zl do konca roku. A pozniej zobaczymy.
wszystko zalezy od spekulantow,zobacz sobie wszystkie spolki ktore debiutowaly na NC,debiut50-80% w gore,nastepny dzien zjazd w okolice ceny objecia,kiszenie 2,3 dni ,pozniej pompa o 100%,nastepnie ponownie zjazd w okolice objecia,i kiszona w przypadku BROADA to 3,5zeta,zjechal do 4.62,pozniej pompowali do 8.62,i znowu zjazd do dzisiejszego poziomu,wiekszosc spolek na NC tak skonczylo,i nie pisz juz o fundamentach to NC,ruleta,kupilem ponownie BORADA ze wzgledu na mala ilosc akcji w obrocie i lock up do czerwca,mam nadzieje ze spekula takiej okazji nie przepusci i wkrotce zacznal znowu go pompowac
yu wszystk opisac mi się nie chce kiszonka sriszonka wazny efekt końcowy
w perspektywie wyniki 14 lutego a potem ewentualnie dwa przejęcia wzrost przychodów minimum 130 % od ukraińców 1,5 miliona złotych zyski pdowyzszenie prognoz do czerwca praktycznie brak jakiejkolwiek podaży