• kiedy up? Autor: ~fgfg [80.51.28.*]
    tanie zakupy zrobione :) czas ruszać na północ!!!
  • Re: kiedy up? Autor: ~komp [77.65.102.*]
    te tak uwazam :)
  • Re: kiedy up? Autor: ~kk [79.184.199.*]
    obawiam sie ze morze byc jeszcze taniej
  • Re: kiedy up? Autor: ~kk [79.184.199.*]
    przyznam sie szczerze ze kolanka mi graja.a ty wert dobry duszku co o tym wszystkim myslisz?jestes wogule tu jeszcze?
  • Re: kiedy up? Autor: karsyk1980 [83.18.68.*]
    będzie dobrze nawet jak spadnie troche, przeanalizujmy, kupilismy ozgraf za gotówke z niewielkim kredytem tak? odbicia w akcjach nie ma, kapitał zakładowy wzrósł mocno (nie operuje specjalnie liczbami niech jakaś modra głowa zrobi to za mnie), wyniki nie były wliczane do kompapu, teraz kupujemy bzgraf który najpewniej tez kupimy tutaj również mamy przekaz że kupujemy za cash z niewielkim kredytem, tu kolejny raz znaczaco podnosimy kapitał spółki. W tym momencie z kopciuszka robimy się sporą konkretna i liczącą sie spółką, teraz dalej co nas czeka, wyniki za I kwartał kompap+ozgraf obydwie firmy kase zarabiają i nie mają tyłów, II kwartał wyniki kompap+ozgraf+bzgraf jak najbardziej dodatnie będa pewnie a do tego za I kwartał będą już co najmniej takie obroty i zyski jak za cały 2010 to co bedzie w II kwartale, a po drodze info o zakupie bzgrafu będzie...... teraz mamy zaje..... promocje. Ale w sumie jesli ktoś nie czuje papiera niech oddaje na dniach dostane kase to chetnie po obecnej cenie lub taniej dokupie w perspektywie pół roku bedzie to HIT....... ale to jest tylko i wyłącznie moja opinia której proszę nie brać pod uwagę i nie sugerować się nią ot taki filozoficzno fundamentalny wywód dotyczący przyszłości spółki
  • Re: kiedy up? Autor: ~kris b [83.21.196.*]
    drzenie kolan najlepiej w przysiadzie kucznym z papierami z drukarni-to niezly braz firmy ktora zamiast kosztowac juz 10 zl -cofa sie.to po ludzie czekali tu na te info-aby w koncu jak przyszlo-kurs wybija sie w dol.lipka cicho siedzi-a zaufanie do spolki z kazdym dniem wyparowuje
  • Re: kiedy up? Autor: ~stanczyk [91.220.225.*]
    to celowe zwalenie ! niewykluczone ze te akcje poszły do słupa ! a ten drogich nie potrzebuje ! takie jaja juz widziałem wczesniej na innej! kto dzis gra pod inwestora takiego jak my ?nie zartuj ! pozdr!
  • Re: kiedy up? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Spokojnie kolego !
    kupia bzgraf i połaczą wtedy się zacznie
    Lipka siedzi cicho bo okres!! i może zobaczył ,ze za duzo sprzedał i się przestraszył .
    Zobaczysz jak po okresiem zamknietym do 21 03 bedzie łykał.
    Pamiętaj tu sie zacznie jak większość straci cierpliwość ...czytam komentarze i widze ,że to już blisko...
  • Re: kiedy up? Autor: ~brutus [178.36.25.*]
    Panowie to warto inwestować w tą spółkę czy nie?Zgóry dziękuję za oczywiście normalne odpowiedzi.Pozdrawiam
    idzie odbicie sam wasc widzisz ,troche za pozno i przydlugo na analizy czy warto ! dla nas tak dwa ostatnie komunikaty nie dawały podstaw do masakry kursu ! to co wiecej pisac ! reszte pan sam zobaczysz w swoim czasie !
  • Re: kiedy up? Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Jestem i sie przyglądam!
    Moska wywala ktoś dyskretnie zbiera !
    Czekam na wynik za 1kw ale dopiero 15 05!
    Próbowałem coś dowiedzieć się o Bzgraf -jak to kupia i połaczą to obawiam się ,że Lipkę ktos wykupi bo ma tylko 22% i wrócimy na 21 zł tak sobie ....a cierpliwości zyczę!
    zauwazcie jakie tu ostatnio sie przemieliły pakiety ! jak na te spółke to były mega!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.220.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kiedy up? Autor: ~r2d2 [89.77.134.*]
    mówisz że śpiewając miała na myśli kompap ? :)
    Trochę tak jest dusiciel nie odpuszcza i kurs zdołowany, ale przynajmniej pojawiły się barykady po stronie K .
    Coś mi to pachnie odreagowaniem spadków jak nie jakąś większą dzidą :)?
  • Re: kiedy up? Autor: karsyk1980 [83.18.68.*]
    -Huston rocket luncher tu Prom KOMPAP gotów do startu-
    -tu huston Moska i Lipka are you ready for lift off
    -yes we are
    -what`s your target
    -space above 3000gr
    -good luck moska and lipka, you may go, God speed

Generalnie taka ma być czołówka ;) wysiadam na 3000gr gdzie połowa mojego pakieciku czeka juz na odebranie ;) śmiało lecicie po nią.....
    ......obieciałem dzieciom że na wakacje kupimy nowa bryke i pojedziemy na wakcje więc weźcie to pod uwagę.....
[x]
KOMPAP 3,81% 21,80 2026-03-30 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.