Ja trochę kupiłem po 3,18 ale się nie boję, bo to dobra spółka. Jutro podaż już zmaleje i powinno rosnąć ale czy szybko przejdziemy poprzedni szczyt. W USA rosną banki i spółki produkcyjne, czyli LENA. Wskażniki ma super, tylko trochę cierpliwości. Wyniki będą chyba coraz lepsze, tylko trzymać.
Bo poczytałem AT z DM BZ i wywnioskowałem że tu będą spokojne wzrosty i nie będzie bujać kursem. Trochę sie myliłem bo przy takim nagłym spadku dostaję palpitacji. Mam nadzieję że dalej pójdzie w górę. miesiąc wytrzymam bo wiem że zysk Lenka ma.
w dluzszej perspektywie chyba zarobisz, ale po obrotach jakie dzis i wczoraj mielismy przy spoadkach nie spodziewalbym sie szybkiego powrotu do wzrostow
kupowales po prawie 40% wzroscie bez zadnej korekty, to nie dziw sie ze spadlo tak mocno.... na co liczyles kupujac?? ze dojdzie tak spokojnie do 4 zł?? rzadko kiedy spolka bez jest w stanie wiecej urosnac bez zadnego konkretnego infa....
nawet jak wchodzi jakis fund to nie robi tego za wszelka cene, wystarczy ze na kilka sesji odpusci popyt a rynek sam sie skoryguje
Pokornie przyjmuję te wyjasnienia.Jestem nowy na GPW. Słabo przeanalizowałem przed kupnem. Ale dałeś mi trochę nadziei że nie wtopie więcej niż dziś.Zresztą. Nie straciłem bo jeszcze nie sprzedałem.teraz poćwiczę cierpliwość.