Ty a jak myslisz ile ja mam lat? zerknij ile czasu bylo na 13- 14-15 zbierane a ile teraz pod NIBY rewelacyjna wjesc o kawrtale jest rozbierane......(czar prysnie kupicie po 16)
Ty nie wsciekaj sie....
Jeżeli macie problemy zapraszam na Remedis.REMEDIS ma 25 razy większy zysk niż w 2009 roku.MWTrade słabiej zaczynało z tej samej branży.Dobrze,bardzo dobrze.Teraz jestem upewniony,że swoją cząstkę pieniędzy ulokowałem długoterminowo bardzo dobrze.Nie chcę w następnych latach aż tak spektakularnych zysków,wystarczą mi 5-krotne lub nawet 10-krotne.No ale jeżeli będą podobne jak za 2010 rok to jeszcze lepiej.
Ciężko na GPW znależc spółkę powiększającą zysk w stosunku do poprzedniego roku w postępie geometrycznym.
wiedzialem ze padnie taka odpowiedz, przy okazji nie strasze bylo trzeba zadzwonic do firmy i dowiedziec sie jak przewiduja wyniki, ja juz wiem wiec sie przygladam co z tymi akcjami zrobicie.;-)
Dnia 2011-02-15 o godz. 13:53 ~Denko napisał(a):
> wiedzialem ze padnie taka odpowiedz, przy okazji nie
> strasze bylo trzeba zadzwonic do firmy i dowiedziec sie jak
> przewiduja wyniki, ja juz wiem wiec sie przygladam co z
> tymi akcjami zrobicie.;-)
Moze być smiesznie.
Pozdrawiam
No, ja akurat dzwoniłem i czekam na zabawę. Jak zaczną kupować jak tylko przeczytają wyniki.
ja też przed chwila zadzwoniłem, rzeczywiście masz rację, jutro zjazd,
mi powiedzieli, że poszlo im tak zle, ze sie zniechecili do łososia i od jutra przestawiaja się baraninę
Dnia 2011-02-15 o godz. 16:57 ~Denko napisał(a):
> Czyli potwierdzasz moja teze ze teraz ubjerja(czytaj
> trzeci post) zarobią zarobili ci co skupywali po 13,14,15
> -teraz ubieranie pod wyniki trwa.,
Pozdrawiam
Tak, tak ......... a świstak siedzi i .......nawet w połowie drogi nie jesteśmy.
krótkoterminowo moze i tak, ale proponuje, żebys jeszcze raz zadzwonił do p. Krupy i zapytał, jaki spółka ma w ogóle pomysł na działalnośc, na przyszłość i jak bedzie wygladał rynek przetwórstwa rybnego w Polsce
hahahaha buhahaha :) tani naganiacze na takich poziomach to mogliście sobie kupować ale to było dawno, trzeba było myśleć w odpowiednim czasie a nie teraz szukać frajera co się da nagonić, mimo wszystko powodzenia buchahca :D
Niby dlaczego ma spaść ? Bo ktoś nie dokupił ? Bo mają gorsze przychody ? Bo mają gorsze zyski ? Bo mają mniej pieniędzy w kasie ? Bo wyszli z 2,5-letniej konsoli wybijając w górę ?
Ale zachowanie kursu, po takich wynikach - też jest niezrozumiałe, chyba, że uznamy, że spółka jest kiepska i ktoś o tym wie.
Zastanawiam się nawet, czy to nie będzie następny casus Jago.
I mam nadzieję, że nikt nie będzie starał się mnie przekonać, że to mityczny grubas zbiera do wora, ewentualnie, że jest to zaniżanie przed odpałem
Poważnie zaczynam się obawiac, że Epigon to słaba spółka jest. Pomimo rewelacyjnych wyników.
myślę, ze trafiłes w sedno - wszystkie spółki, które maja dobre wyniki są same w sobie słabe, dobre wyniki to własnie dowód
w przypadku Epigona jest jeszcze wiele czynników ryzyka, najważniejszym sa plany pana Malka wobec tej spółki
Nie sądzę akurat , żeby ruchy ewentualne Małka miały mieć zły wpływ na Epigon. Bo jak wytłumaczyć fakt, iż człowiek z jego Rady Nadz. jest prezesem Epi. Jak wytłumaczyć fakt, iż ponad 2 lata temu Małek włożył w Epi kilka milionów zł, by dźwignąć go. Po co miałby to robić ? Po co Epi sprzedaje wyroby Morpolu ? Po to , żeby Epi teraz uwalić ? Co miałby z tego Małek ?
Moim skromnym zdaniem na chwilę obecną Małek stwierdził, ok zrobiłem I etap, teraz drugi sprzedaje akcje MKS do zera sprzedał już ponad 5 mln szt , a może i 6-7 mln szt. Może pozostało ich ok. 2-3 mln szt. Po wrzuceniu tego w rynek może się okazać , że nagle zniknie podaż.
Pożyjemy zobaczymy. Na chwilę obecną widać, że obrót miesięczny wacha się od 5 miesięcy w widłach 5-8,5 mln szt . Pozbycie się więc jeszcze ok. 2-3 mln szt może potrwać 1-2 miesiące. A potem ?
pytanie do jakiej ceny upłynnia akcje MKS, a czas spowoduje spadek kursu przez niecierpliwych
jeżeli podbił by kurs do np 50gr to rynek przyjmie wielokrotność akcji
p.s dla tego nie rozumiem sens trzymania kursu
nawet sprzedaż 60mln powinna być na wyższym poziomie niż obecna
Jak zwykle miałem rację. To naprawdę słaba spólka jest.
Ile zyskali Ci, którzy uwierzyli w moje ostrzeżenia przy cenie 25 groszy?
Teraz również ostrzegam. Cena tym razem spadnie poniżej 10 groszy.
Ale wtedy też nie wiem, czy należy to kupić.
To naprawdę słaba spólka jest.
Re: Bankrut!!!
Autor | ~Gorden Gecko [83.6.155.*] 2011-01-12 16:01 Zobacz wątki dotyczące Platforma Mediowa Point Group
Zobacz profil Platforma Mediowa Point Group
The trap door has sprung and the bottom has certainly fallen out. Obviously investor confidence has plummeted - what do you all think? Where will it free fall to? .75?
Pan Prezes is lucky in that the free float is only 10% but his personal portfolio value has certainly taken a serious hair cut. All flash and no substance perhaps?