no to mamy info :jak to fon omija zakaz sprzedaży akcji foneco........2500000 akcji po 0,27 oddali ELCOP ENERGY ....mogą 20% wywalić i mamy poniżej 15 groni i oni oficjalnie skup będą robić , ale tylko swoich tanich akcji....tak to sobie CWANIAKI wymyśliły.....spierdzielam i gratuluję CWANIAKOM pomysłów....
Być może już dzisiaj będzie przełomowa sesja !!! Wczoraj zakupiłem 55500 akcji. Ktoś celowo ustawił dwa zlecenia 140.000 akcji po 29 gr oraz 200.000 akcji po 30 gr. Myślę że w celu dokupienia na niższych poziomach : http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=7002&zl=V
Wróciłem do FONECO tylko ze względu na to co się dzieję na ATSENERGY !!! Wzkaźniki też wyglądają b.dobrze.
Spokojnie. Najpierw muszą zebrać trochę papiera. Myślę że jak będą chcieli to kurs poleci na 25 gr. Tutaj będzie szybki strzał!! Tak jak na FON-ie !!! Być może jeszcze dzisiaj pójdzie do góry ...
Dnia 2011-03-21 o godz. 14:01 ~Tom napisał(a):
> Myślę że w tym tygodniu będzie odbicie ... Tylko najpierw
> musi być papier zebrany po 27-28 gr.
Bajki opowiadasz.... już dawno spółka mogła przebić 0,40 groszy i po wycofaniu się RN z nowej emisji ioraz po dobrych wynikach rocznych kurs mógłby szybować powyżej 0,60-0,70 groni. Ale grupa pana P. na to nie pozwala bo woli nas golić i wyleszczać co bardziej wtopionych, a w maju obstawiam na walnym przeglosowaną nową emisję. Pozdrowienia dla wszystkich dawców kapitału i "marzycieli - milionerów"... ta spóła to nie ten adres sorrryyyyy. Tutaj milioner jest tylko JEDEN - PAN P. NACZELNY DRUKARZ :)