Nie ma się co oszukiwać Panowie. Znowu wychodzi z akcji ktoś wiekszy OFE, TFI albo ktoś inny. Bo i na co miałby czekać, na kolejne obrazki na stronie TUP, które bedą przedstawiac coś co najprawdopodobniej nigdy nie powstanie. Ile można czekać? Właśnie ze względu na takie społki jak TUP powstaje na szczęście ustawa pozwalająca pociagnąć do odpowiedzialności ludzi działających na szkodę spółki. Do tej pory odnosiło się to tylko do 100% właścicieli spółek. Po tej ustawie można będzie to zastosować też do większościowych akcjonariuszy. Może ktoś wreszcie zrobi porządek z obietnicami bez pokrycia finansowanymi pieniędzmi omamionych ludzi.
maja zyski na tupie niech wychodza.obrot mowi co innego-dozynanie ostatnich za bezcen.akcje zakopane i zapomniane.to samo z gantem orco atlaestem-to tez sa pewnie bankruci
No ale są tacy co widzą same pozytywy jak Kris a kurs spadał spada i spadać będzie. Niby dlaczego ma rosnąć jak wyczuwalnie jakiś fund wychodzi.Czy wy naprawde tego nie widzicie czy jesteście zaslepieni jak Kris.
Ceny gruntu systematycznie rosną, tup jest z rozmysłem restrukturyzowany co poniektórzy uważają za opieszałość a ja myślę: ciszej jedziesz dalej będziesz! Po 6 zł naprawdę nie opłaca się sprzedawać nawet zdesperowanym ofe, no chyba że po znajomości komuś żenią:))
dla sprzedajacych tupa polecam artykul w onet-biznes pt.=miliony w gruntach gieldowych firm-tam jest mowa co prawda o apatorze i armaturze ale tup ma od nich duzo wiecej wolnych gruntow
zapewniam ciebie ze na ten kawalek ponad 8 ha przy ul.bazantow w centrum katowis niejedni ostrza sobie zeby.a tak spolka jest notowana na gpw jako pol bankrut-pelny szacun dla kupujacych-wiedza co kupuja i jak po smiesznej cenie