wg mnie kompap spokojnie wygra walke o bialystok-po przejeciu olsztyna jego akcje sa wysoko u grada.gdyby ta dwie duze drukarnie byly w grupie kompapu-to mamy spolke o przychodach 8o mln rocznie-a to jest kosmiczny skok-a tak lipka wpuscil lisa do kurnika a ten wszystkich uwala-lipka w ten w glupi sposob rozmienia na drobne zaufanie do spolki-ktorej loty przewiduje wysokie/pozdro
jestem tego samego zdania z BZ grafem, natomiast z Moską spokojnie, na pewno panowie Lipka i Moska jakis dżentelmeński układ mają i gra Moski w tym momencie ma jakiś cel bo nie wierze ze gość takie kalibru co Moska zadowala się 40gr czyli 6-7 procentowym zyskiem (brał podobno po 6,3 tak) albo chciałby oddawać ze stratą, tu pewnie coś się świeci grubego i rakietu będzie narazie, nawet pewnie juz jej trasę zaplanowali i pewnie odliczają juz do wcześniej ustalonego momentu o którym sie dowiem do wakacji pewnie. W każdym razie namiętnie dokupuje. a w/w opinia przeze mnie jest tylko i wyłącznie moimi przemyśleniami i nie traktować ja jako rekomendacji itp itd.
niekoniecznie musi uwalac ? w tej grze jest mozliwe wiele myków ! np.te akcje moga odbierac wlasciwi ludzie chocby i słupy obu lub jednego z tych i dlatego w takich niskich wlasnie cenach ! po tych 2 ostatnich komunikatach kurs nie ma zadnych podstaw do tej ceny ,, tym bardziej ze gość oddawał i po 10 groszy nizej kursu co daje podstawy do takiej własnie spekulacji co do opcji akcji i łapek jakie je biora
a po co mają drukować jak za kase wszystko kupuja? przecież jak tak dalej pójdzie w zasadzie w przyszłym roku spłaca kredyty za OZ i BZ graf, ... im zalezy zeby kurs szedł do góry, jak dodrukuja zesra sie na cacy, w tej chwili nie ma takiej potrzeby firma jest w dobrej kondycji robi dobre zakupy za które płaci gotówke więc na co im emsja? Wyzbierac teraz muszą od leszczy papier i rusza ku górze