• ZOBACZCIE Autor: ~kasa [178.42.168.*]
    sam myślałem że te dywany to firma krzak ale obejrzyjcie stronke i zobaczcie kto korzysta z ich usług. Jestem mile zaskoczony i spóleczkę dodaję do obserwowanych poniżej 4 zeta może warto by wejśc niewielkim kapitałem. Czekam na Wasze opinie.
    tu link do strony
    http://dywilan.com.pl/index.php?mod=dywany&inter=user&func=firmy
  • Re: ZOBACZCIE Autor: ~rey [79.188.237.*]
    tak,tylko że jest ogromna ilość akcji w obrocie i według mnie to tutaj będzie bezpardonowe sypanie sypanie sypanie,aż do nawet 2 zł. Ci co mają akcje po nominale są jak hieny,byle pazbyć się papiera ze sporym zyskiem,zero finezji w utrzymaniu wizerunku spółki i kursu.To że od razu sprowadzą spółkę do poziomu śmieciowego to to mają w dupie
  • Re: ZOBACZCIE Autor: ~mmm [80.53.156.*]
    a z kąd to wyczytałeś ,że taka duża ilośc akcji i będa sypać i za bardzo nie rozumiem kto by miał sprowadzic kurs na 2 zł -wg mnie była promocja wczoraj i juz takiej ceny na przyszły tydzień nie zobaczycje
    To może napiszesz jaką ilość akcji dopuszczono do obrotu i w jakich cenach były obejmowane. Aha i ile się obróciło w piątek na debiucie? Ja wiem i nie naganiam na spadki tylko wyrażam swoje obawy
    co bede sie rozpisywał za bardzo mi sie dzisiaj nie chce ale jak czytałes to co ja - to ja powiem tak jest dobrze a wybór należy od decycji każdego osobiścje i nie naganiam ani na wzrosty ani na spadki -ja poprostu papier mam a srednia około 4.30 i sie nie martwie spie spokojnie
  • Re: ZOBACZCIE Autor: ~kasa [83.24.180.*]
    a ja proponuje najpierw przeczytac prospekt emisyjny tam jest inf. Na temat ile akcji w ciagu dwoch najblizszych lat moze sprzedac wlasciciel.mysle ze w piatek troche sypnal na rozruch a reszte zrobil wyploszony tlum ktory liczyl na mega odpal.
    zgadza sie w prospekcje wszystko jest i nie jest to żadna tajemnica aby dowiedziec się jak naprawde jest -dlatego nadal potrzymuje że będzie na tej spółce mega odpał i mysle ,że juz w tym tygodniu ,tez tak uwazam ,ze wysypał trochę właściciel bo właściciele przecież to na każdej spółce robią na początku - oni poprostu są głodni kasy a i częśc tych co bralo na górce na otwarcju też spanikowali i oddali ze strata ale od poniedziałku powinno się zmienić ja licze na spore zyski i dlatego śpie spokojnie
    macie tego swojego śmiecia w odpale śmieszni naganiacze. Żenada
    rey nie nazywaj nikogo naganiaczami decyzja należy do kazdego indywidualnie co ma robić a na forum wyraża sie tylko swoje poglądy nic więcej i na podstawie czytania forum nie jest nukt w stanie zarabiac -potrzebna wiedza która kazdy musi się kierować -ja mam i uwazam ,ze zarobię .Widac ,że banda z tego zarządu wywalają i kurs zaniżyli ale jak sie domyslam juz dużo nie powinno im zostać-ale niech juz wywala i będzie spokuj ja znów dzisiaj dobrałem po niższej cenie a jestem przekonany ,że dobrze zarobię i nie sprzedam ze strata co może niektórzy to czynią poza włąścicielem.
[x]
DYWILAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.