• No to plan minimum wykonany Autor: ~K! [217.153.67.*]
    Udało się utrzymać 5 z przodu, ale moim skromnym zdaniem to dopiero początek.
    Na fixie było widać sondowanie akcjonariatu do pierwszego oporu na 5,19zł i zbyt wielu nie chce nawet na tym poziomie wysypywać. Możliwe, że do wyników będzie i 6 z przodu, choć to zależy już tylko wyłącznie od zamiarów głównego akcjonariusza, bo skup ma widełki do 8 zł i pytanie czy pozwolą się tak mocno wybić, czy będą dołować. Jeszcze kwestia Baterpolu powinna się na dniach się wyjaśnić, a wtedy sky is the limit.
  • Re: No to plan minimum wykonany Autor: ~ere [78.88.22.*]
    a ja uwazam ze jeszcze 4 xx z przodu zobaczymy,a dzisiejsza świeczka jest bardzo wymowna.
  • Re: No to plan minimum wykonany Autor: ~lolo [77.253.127.*]
    ano 4,xx napewno zobaczymy, było wybicie teraz ciut korekta ok. 4,8 i dalej w góre. chociaż impex jest malo przewidywalny...
  • Re: No to plan minimum wykonany Autor: ~Galaxy [87.206.125.*]
    A po co miałby zejść do 4,80? Żeby ci co w piątek sprzedali mogli taniej odkupić? Myślisz, że sternik IPX jest filantropem? Wątpię. Według mnie bardziej prawdopodobny wariant to odcięcie posiadaczy gotówki od akcji choć oczywiście mogę się mylić.
  • Re: No to plan minimum wykonany Autor: ~Piotrek [78.8.109.*]
    IPX podskoczył dość sporo. Ja stawiam na korektę i na szerokim i na IPX. To była przygry
    wka pod dalsze wzrosty ale chyba będzie chwila oddechu. Ja sprzedałem po 5,00 i liczę że odkupię taniej. Jak dojdziedo korekty na rynku to trochę znów kiszonki. IPX skacze góra dół po 30 - 40 gr i to mi się podoba. Jak ktoś ma nosa to może drugie tyle zarobić na samych skokach kursu
  • Re: No to plan minimum wykonany Autor: ~Galaxy [87.206.125.*]
    To zobacz w jaki sposób Boryszew szedł w zeszłym roku z 2zł na 4,8zł i czy były znaczące korekty. Kto sprzedał z nadzieją odkupienia taniej musiał kupić dużo drożej. I to jest dobra taktyka jeśli chodzi o ciągnięcie kursu w górę. Pytanie czy takie są plany w przypadku IPX czy inne. Czas pokaże. Ja trzymam i nie kombinuję aby nie zostać z ręką w nocniku czyt. z gotówką na koncie. Ale czujność wskazana żeby z kolei nie zostać z akcjami. Inna sprawa że średnią zakupu mam 3,97zł.
  • Re: No to plan minimum wykonany Autor: ~juppi [83.22.158.*]
    Od prawie dwóch lat robię mniej więcej tak jak Piotrek. 30% akcji impexa przeznaczałem na sprzedaż na górce /lub tym co sam uważałem za górkę/. Zawsze udawało mi się odkupić 30-50 groszy niżej.
    Ale teraz zostawiam całość na rachunku przynajmniej do wyników. Potem można będzie znowu zacząć się bawić. ;)
  • Re: No to plan minimum wykonany Autor: ~juppi [83.22.158.*]
    ...oczywiście dzięki takiemu działaniu średnia zakupu ciągle rośnie /mimo, że cały czas się zarabia/. W tej chwili średnią mam 3,67.
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.