• zaraz bedzie odpał Autor: ~mmm [80.53.156.*]
    tak to widzę te chłopaki maja głowe porównując ich do innych
  • Re: zaraz bedzie odpał Autor: ~uuu [83.29.25.*]
    ktoś tu wtopił i nagania innych na kupowanie

przypominam:
    zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych,
  • Re: zaraz bedzie odpał Autor: ~mmm [80.53.156.*]
    (tak to widzę te chłopaki maja głowe porównując ich do innych)

nie widzę w treści naganiania -prosze o przeczytanie kolego uwaznie ,że kupiłem tak a jezeli jeszcze nie wiesz ile to 1000 po 5 i spokojnie poczekam nigdzie mi sie nie spieszy a tez jeszcze zastanawiam sie czy nie dobrac ,uważam aż tyle w temacje a na drugi raz to ty naipierw poczytaj co pisze a nie pisz ,że naganiam bo ja nikogo nie naganiam ani na kupno lub sprzedaz -tylko pisze co mysle kolego
    co nie zmienia faktu ze tytuł tematu ma za zadanie nakłonienie do kupna tego badziewia

PS pomyliłem sie kurs sie nie skończy na 4.5 tylko poniżej 4
    i bardzo dobrze bosobie dobrałem - a tera moge sie pokisic nawet tydzień
    (PS pomyliłem sie kurs sie nie skończy na 4.5 tylko poniżej 4)

uuu ponaganiałeś na spadek ale jednak poniżej 4 animator nie puścił ale ja skrzystałem bo odebrałem od prawdopodobnie animatora lub właściciela
    tylko że różnica jest taka że ty kłamałeś specjalnie aby podnieść kurs a ja napisałem o 4 zł w oparciu o to co się aktualnie działo jestem ciekawy jaka będzie riposta bo pisanie na tym forum obrałeś sobie chyba za życiowy cel w niektórych wątkach sam odpisujesz nawet na swoje posty
  • Re: zaraz bedzie odpał Autor: ~fdsfsdag [86.42.23.*]
    no coz, na razie to jest, ale falstart........:(
[x]
DYWILAN 0,00% 3,88 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.