Dnia 2011-02-10 o godz. 11:59 ~tiko napisał(a):
> Będzie jakaś niespodzianka ?
co jest grane? rano sobie posprawdzalem zleconka na tko do 0,35 czy nie ma ukrytych, chce sobie porobic zakupy w okolicach 0,30 jakies 40k a tu nagle ozywienie zlecen na K sie narobilo,ze nie ma sensu w kolejce stac, to chyba nie ja te burze rozpetalem co? ;)
Dnia 2011-12-02 o godz. 20:37 ~vvv napisał(a):
> EJ KAMIKADZE SPRZEDAWAĆ TE AKCJE BO NIE MAM CZASU CZEKAĆ.
> JAZDA MI TU NA 5 GROSZY. SYPAĆ JA TAM NA WAS CZEKAM
dzieki kolo za info jutro sie wstawie na 0,05 , zakupy 50% taniej niz prezio ... bezcenne
widzę że w końcu sprzedaż się nasila. i batony się zbierają do sprzedaży - oj długo trzeba było czekać a do 5 gr to jeszcze daleka droga - więc na co czekacie
Dnia 2011-12-12 o godz. 19:36 ~kkk napisał(a):
> widzę że w końcu sprzedaż się nasila. i batony się zbierają
> do sprzedaży - oj długo trzeba było czekać a do 5 gr to
> jeszcze daleka droga - więc na co czekacie
popychacz zasypany jednym zleceniem, 5 groszy to najmniejszy wymiar kary, budowlanka leży i kwiczy, ostatnio tyle papiera dostał gość na 28 groszach, też się ładnie ubrał wtedy robiąc popychacza.
Dnia 2011-12-14 o godz. 15:28 ~konkret napisał(a):
> Dnia 2011-12-12 o godz. 19:36 ~kkk napisał(a):
>
> widzę że w końcu sprzedaż się nasila. i batony się zbierają
> > do sprzedaży - oj długo trzeba było czekać a do 5
> gr to
> jeszcze daleka droga - więc na co czekacie
> popychacz zasypany jednym zleceniem, 5 groszy to
> najmniejszy wymiar kary, budowlanka leży i kwiczy, ostatnio
> tyle papiera dostał gość na 28 groszach, też się ładnie
> ubrał wtedy robiąc popychacza.
hehe co prawda zagladam tu rzadko ale konczy sie rok wiec cos jeszcze napisze, ktos chce rozliczyc strate podatkowa ma juz malo czasu na to wiec hehe nazbieral tego szmelcu i teraz przepchnal na innego konto pewnie myslal ,ze melony zarobi a tu klops , po 0,05 ja bardzo chetnie kupie 200k albo i i wiecej po obecnych cenach raczej nie
dzisiaj zaczeło się sypanie.. a to nie koniec... czekamy na 5 groszy.. ta firma może nie przeżyć zapaści na rynku budowlanym więc dopiero spadki się nasilą.... a kupującym życzę powodzenia...
Dnia 2011-12-20 o godz. 17:35 ~kkk napisał(a):
> co tak obrót zamarł
haha bo nie ma juz idiotow, kupia jak bedzie solidne wybicie albo kupia jak poleci w dol, dobrze pisalem ,ze gruby nazbieral smiecia a teraz sobie strate podatkowa zrobil na koniec roku i przewalil papier z jednego konta na drugie, skladam kondolencje z racji posiadania papiera w takiej ilosci , pewnie zbieral od 0,30 hehe a ja sobie kupie 200k po 0.05 bez zbierania i czekania jak tylko kurs poleci w dol :D
prędzej się doczekasz 5 groszy jak te twoje 79 groszy.. a kto to bedzie kupawał po tej cenie masz tam do kupienia po 14-15 groszy ze 500.000 to dlaczego nie kupujesz ..... i dlatego będzie moje 5 groszy haha