• ico teraz?nok Autor: ~kol [95.40.107.*]
    Jakie prognozy na jutro?
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~Sexpert [89.191.155.*]
    jutro minus 20 wiagra nie pomoże
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~pewny [95.40.27.*]
    będzie - 50% jutro ;-))))

Takie same prawdopodobienstowo jak i plus 50;-)))
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~pol [95.40.132.*]
    no to jednak bendzie dolowanie
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~melka [77.255.110.*]
    cisza przed burzą.....................
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~www [80.53.156.*]
    kupować jak jest tanio, za 2-4 miesiące będzie powyżej 0,30
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~pewny [95.40.159.*]
    ja mysle ze 100 pln będzie;-))))))))))))))))

Pisałem dac spok z cenami- i tak nie wiesz ile będzie kosztować za 2-4 misiace
    0,30 tam sprzedam i jest to cena docelowa z małymi korektami.Spółka wyjdzie z długów bo już pozyskała kapitał,pokaże dobre wyniki,podpisze nowe kontrakty itp, kwestia 2-4 miesięcy, giełda wyprzedza przyszłość...
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~pewny [95.40.159.*]
    zapewne tam sprzedaż owszem

jednak nie do końca rozumiesz co się dzieje ze spółką

Jak wielu zresztą i nie jest o z mnojej strony uszczypliwośc

Nie taki jest zamysł tej wypowiedzi

Pozdrawiam

• Re: ico teraz?nok Autor: ~Sartan [77.255.222.*]
    Tanio sprzedaż.
    Zobacz, że po emisji tak dużej liczby akcji inwestor wpłaci 80 mln PLN, 80 000 000 PLN. Spółki z taką gotówką, bez długów, co prawda nie przynoszące zysków, są poszukiwane.

Przy tej cenie kapitalizacja będzie wynosiła 510 000 000 PLN, a ile gotówki będzie w kasie.
    Dużo zależy jeszcze do kogo skierowana jest ta emisja ale ja mam nadzieję, że będzie to powalająca informacja, która spowoduje że ludzie będą zabijać się o akcje IIC.

Nie wiem, czy do wartość księgowej można liczyć gotówkę ale licząc tylko nią to C/WK będzie wynosił 6,3. Co będzie jeśli jeszcze nowy inwestor wprowadzi do spółki inne aktywa? C/WK może znacząco być jeszcze mniejszy.

Niemniej jednak ja poczekam. Mam nadzieję, że będzie wyżej.
    kupilem po 0,08 i zamierzam poczekac do 0,30. Sadze,ze kurs tam dojdzie w ciagu kilku miesiecy.To jest moje zdanie i moja decyzja.Róbcie jak uwazacie,wasze pieniadze,wasze decyzje,nie naganiam bo na gieldzie nie ma 100% trafnosci
  • Re: ico teraz?nok Autor: ~pewny [77.115.235.*]
    tak naprawdę obecnie tylko spekulujemy jaka moze być cena kto chce włożyć taki kapitał ( przy założeniu że cena sprzedaży będzie 5 gr - niżej nie może wyżej owszem)

Nikt nic nie wie cisza jest i dobrze- co czas przyniesie zobaczymy. W trakcie najbliższych 2 miesięcy wszystko będzie poukładane
    Ci co zechcą sprzedać sprzedadzą a inni kupią.

Jedyną pewną rzeczą jest to że Ibiza juz nie jest tym podmiotem gospodarczym co dotychczas a niedługo dowiemy sie jakim podmiotem jest i ułoży się to wszystkim w logiczna całość.

Ci co chcę kupili juz i zapewne kiedyś dokupią a ci co nie kupili no cóż kazdy podejmuje decyzję sam

Miłego wieczoru życzę i do usłyszenia niebawem
  • gorzej jak bedzie PP za akcje jedo PP i akcje po 1gr za sztuke Autor: ~CafeIIC [81.100.166.*]
    wtedy zobaczymy zjazd na 3-4gr i zal dupe scisnie wielbicielom
  • Re: gorzej jak bedzie PP za akcje jedo PP i akcje po 1gr za sztuke Autor: ~pewny [77.114.134.*]
    no to zobaczymy skoro tak mówisz- takie zycie;-))))

Ale z tymi pp to coś pokićkałeś kolego- po pierwsze nie ma już pp bo emisja dawno się zakończyła

Po drugie akcje z nowej emisji były po 5 gr plus 3 gr odcięcia

3-4 gr za akcje nierealne lub tylko w erze marzeń;-)

Ale coż życie bywa dziwne;-)))) poprostu tam czekaj a moze się uda;-)))
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.