• Moska to twoja robota ? Autor: ~wkurzony [89.76.62.*]
    j.w.
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~stanczyk [91.220.225.*]
    oddaje tzreba brac ! i zeb y zacisnąć ! żeby po tych infach dawac trzeba byc wyjatkowym .........nie wiem czy mu jaki leszcz da taniej ! aj mu moge dac taniej troche wlasnego nawozu do wymioeszania z mózgiem gdyż swój nawóz bardziej cenie jak tego idioty mozg!:)spółka w rozwoju jak wiele ale i wiele tez komunikatów bez odzewu ! wina moze byc i po stronie funduszy które zdychaja z głodu
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    pewnie prezes lipka zaluje ze przy lamce wina sprowadzil do akcjonariatu moske-im szybciej to bedzie tym lepiej-bo innego sypacza nie widze.a sama spolka jest na b.dobrej drodze i jestem o nia spokojny.po ostatnich infach kurs juz dawno powinien byc po 10 zl a tak znowu zacznaja sie harce.samego lipki nie podejrzewam bo caly cza dokupywal
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~wkurzony [89.76.62.*]
    a po ile Moska brał Kompap - tzn. do jakiej ceny opłaca się mu sprzedawać ?

Skoro w Kompapie ma być tak super to dlaczego Moska sprzedaje tuż przed wzrostami ?

Pytam sie bo jestem nowy na tej spółce wprawdzie mam niewiele kupione tydzień temu ale szlag mnie trafia że już jestem 10 % w plecy
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: karsyk1980 [83.18.68.*]
    spokojenie nie ma co sie wkurzac ja tez pakowałem po prawie 8 zł, tutaj trzeba sie wykazac cierpliwością, moska chce dopakować do wora i musi zbic kurs, trzeba zacisnąć zęby i przeczekać (max pół roku)
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~r2d2 [89.77.134.*]
    Dobrze że w poniedziałek się wypróżniłem z kompapu :) i zaliczyłem niewielki zysk.
    Wszystko wskazuje na to że pan K. przekazał papierek do funduszu żeby samemu się wysypać, bo nie widzę innego wytłumaczenia.
    Technicznie kiszka totalna :(
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~radek79 [81.190.148.*]
    Pytanie czy to nie robota Rubicona. Ożenili Hygienikę, na Lentexie nie wzięli emisji czy tam warrantów. Może mieli też i Kompap jak grali z Mośkiem, a teraz jako, że z nim już nie współpracują, bo się pewnie gdzieś tam ścięli, to może walą w rynek i tyle.
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~kk [79.184.213.*]
    jw
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~oleksandr [83.18.68.*]
    a my zaśpiewajmy swoje " Moska szaleje , Gerega się śmieje , Lipka głupieje" la lal alala
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    trzeba sie przygotowac na zjazd do 6.3-po tyle bral moska.lipka dostal po tej cenie pakiet pow.5 pr.gdy na gpw cena byla duzo wyzsza.tym samym lipka ugotowal siebie.duzych i drobnych-mimo dopiecia olsztna.zapomina jednakze ze znowu moze stracic zaufanie
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: wienio-s [217.144.199.*]
    To nie pierwsza spółka która rozwalił Moska !!!!!
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    lipka dal mosce pakiet po 6.3 a sam bral od 8.8-gdzie tu sens i logika.moska sypie bo ma wciaz zysk.a lipka ma okres zamkniety.tym samym ugotowal kompap na razie.a akcje po olsztynie zamiast zykiwac to traca.boje sie tylko jednego-zufania inwestorow do kompapu-a to w tych czasach jest wazniejsze niz pieniadze.trzymac sie/pozdro
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~kk [79.184.214.*]
    spokojnie panowie to tylko wyleszczanie,wczoraj poszly stop losy i ktos to zebral.pamietam jak po infie o przejeciu ozgraf ktos ustawil batona na 8zl. i dlaczego?przeciesz mogl spokojnie poczekac i sypac na wyzszych poziomach
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~Cree [77.115.174.*]
    Tam jest jeszcze jeden Pan, który brał w pakietach po 8.50 zł. Także spokojnie czekać zostało :)
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: karsyk1980 [83.18.68.*]
    brać, i dokupywać ja zwiekszyłem diziaj swoje zangazowanie do 6k, i kupiłem w bardzo dobrej cenie ponizej 6,8zł mówie wam tu bedzie moneta, ale rzucie jeszcze troche papiera bo mi mi brakuje do pełni częścia 400szt których nikt nie chce dac poniżej 6,8 ;)
  • Re: Moska to twoja robota ? Autor: ~salowa [91.220.225.*]
    a maikło byc tak pięknie :( co tu qerwa jest grane.
[x]
KOMPAP -1,60% 24,60 2025-09-12 10:10:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.