oddaje tzreba brac ! i zeb y zacisnąć ! żeby po tych infach dawac trzeba byc wyjatkowym .........nie wiem czy mu jaki leszcz da taniej ! aj mu moge dac taniej troche wlasnego nawozu do wymioeszania z mózgiem gdyż swój nawóz bardziej cenie jak tego idioty mozg!:)spółka w rozwoju jak wiele ale i wiele tez komunikatów bez odzewu ! wina moze byc i po stronie funduszy które zdychaja z głodu
pewnie prezes lipka zaluje ze przy lamce wina sprowadzil do akcjonariatu moske-im szybciej to bedzie tym lepiej-bo innego sypacza nie widze.a sama spolka jest na b.dobrej drodze i jestem o nia spokojny.po ostatnich infach kurs juz dawno powinien byc po 10 zl a tak znowu zacznaja sie harce.samego lipki nie podejrzewam bo caly cza dokupywal
spokojenie nie ma co sie wkurzac ja tez pakowałem po prawie 8 zł, tutaj trzeba sie wykazac cierpliwością, moska chce dopakować do wora i musi zbic kurs, trzeba zacisnąć zęby i przeczekać (max pół roku)
Dobrze że w poniedziałek się wypróżniłem z kompapu :) i zaliczyłem niewielki zysk.
Wszystko wskazuje na to że pan K. przekazał papierek do funduszu żeby samemu się wysypać, bo nie widzę innego wytłumaczenia.
Technicznie kiszka totalna :(
Pytanie czy to nie robota Rubicona. Ożenili Hygienikę, na Lentexie nie wzięli emisji czy tam warrantów. Może mieli też i Kompap jak grali z Mośkiem, a teraz jako, że z nim już nie współpracują, bo się pewnie gdzieś tam ścięli, to może walą w rynek i tyle.
trzeba sie przygotowac na zjazd do 6.3-po tyle bral moska.lipka dostal po tej cenie pakiet pow.5 pr.gdy na gpw cena byla duzo wyzsza.tym samym lipka ugotowal siebie.duzych i drobnych-mimo dopiecia olsztna.zapomina jednakze ze znowu moze stracic zaufanie
lipka dal mosce pakiet po 6.3 a sam bral od 8.8-gdzie tu sens i logika.moska sypie bo ma wciaz zysk.a lipka ma okres zamkniety.tym samym ugotowal kompap na razie.a akcje po olsztynie zamiast zykiwac to traca.boje sie tylko jednego-zufania inwestorow do kompapu-a to w tych czasach jest wazniejsze niz pieniadze.trzymac sie/pozdro
spokojnie panowie to tylko wyleszczanie,wczoraj poszly stop losy i ktos to zebral.pamietam jak po infie o przejeciu ozgraf ktos ustawil batona na 8zl. i dlaczego?przeciesz mogl spokojnie poczekac i sypac na wyzszych poziomach
brać, i dokupywać ja zwiekszyłem diziaj swoje zangazowanie do 6k, i kupiłem w bardzo dobrej cenie ponizej 6,8zł mówie wam tu bedzie moneta, ale rzucie jeszcze troche papiera bo mi mi brakuje do pełni częścia 400szt których nikt nie chce dac poniżej 6,8 ;)