Directes(1,85):
http://stooq.com/q/?s=des
z ostatnich debiutów na NC, wyjątkowo słabo zachował się kurs.
nie posiadam tego papieru, zaznaczam, ale patrząc na wykres rozważam możliwe wejście, test szczytów 2,49 oraz psychologicznego 2,50, pozwoli otworzyć drogę do wyższych okrągłych poziomów psychologicznych (5,10, etc).
wrzuciłem do kosza i poobserwuję, technicznie OK, fundamentalnie zaczekam na raport 15.02
czy ja się chwalę że zobaczę ciekawy wykres ? Jak jest ciekawy to albo niech pan kupi i nie nagania chce pan znowu z pomocą forum wywindować kurs . Na CWPE jest bardzo ciekawy wykres już od 4 miesięcy nie może się podnieść po pana rekomendacjach
nie wystawiam rekomendacji, chcesz nie kupuj.
Z moich informacji wynika , że mam conajmniej aktywnych ok 60 tys czytelników.
CWPE sprzedaj i masz 80 % zysku, papier polecałem przy 5,9.
spadnie ponizej 10 kupuje w ciemno
Dokładnie, nie dawać się ubierać! Przecież nie ma żadnej fundamentalnej przesłanki do wzrostów o 50 -100 -200 procent. Kurs jest pompowany przez spółdzielnię i wżenią znów wam akcje na górce, jak to miało miejsce na wielu innych spółkach.
istnieje szansa, że zarząd ma więcej oleju w głowie, niż Szanowni Forumowicze i nie zacznie sypać. Zwykle Lockup jest dla lepszego samopoczucia tych co wchodzą przed giełdą. Z tego co widać zarząd ma tyle papiera, że nie jest w stanie go wysypać na NC...
uważajcie na tego gnoja
jak pisze że obserwuje i będzie kupował znaczy że już ma i będzie ubierał
nie działa sam, jest ich kilku i w kilku piszą brednie na forach
ich ostatnie oszustwa to CWPE i IPO DS, spadły o 80% i dalej lecą
na tej ostatniej był tak bezczelny że chwalił się jak to ładnie ubrał leszczyne i śmiał się im w twarz
jak chcecie to kupujcie ale uważajcie bo to zorganizowana grupa której twarzą jest osoba pisząca pod nickiem bankier1972
Tu juz tak jest, ze kursu nie zatrzymamy. Ani ja , ani ty. Jak bedzie chcial bedzie jechal w gore lub w dol. Wazne aby za dlugo nie byc na papierze, bo zawsze konczy sie tak samo.
Serdecznie witam Pana bankier1972 .
Mam nadzieje że niebawem dołączy Pan do nas.
Kilka razy dzięki rekomendacją Pańskim zarabiałam dobre pieniądze.
Pozdrawiam-mała
Dnia 2011-02-02 o godz. 15:32 ~kosmita napisał(a):
> uważajcie na tego gnoja
jak pisze że obserwuje i będzie
> kupował znaczy że już ma i będzie ubierał
nie działa sam,
> jest ich kilku i w kilku piszą brednie na forach
ich
> ostatnie oszustwa to CWPE i IPO DS, spadły o 80% i dalej
> lecą
na tej ostatniej był tak bezczelny że chwalił się jak
> to ładnie ubrał leszczyne i śmiał się im w twarz
jak
> chcecie to kupujcie ale uważajcie bo to zorganizowana grupa
> której twarzą jest osoba pisząca pod nickiem bankier1972
> !!!!!!!!
KOSMITA MA RACJĘ BANKIER OSTATNIO UBRAŁ LUDZI NA IPOODS
do pospolitej ciemnoty:
def ubierania:
kupuję tanio , jak jest drogo nagania się.
proszę o pokazanie choć jednej spółki , gdzie jak było drogo polecałem.
polecam jak jest tanio.
CWPE przy 5,90, do dziś kurs jest prawie 100% wyżej,
IPO DS przy debiucie 19,50,
kurs pojechał na 87( na wątku sugerowałem że na 80-90 nasilona podaż)
Direstus wczoraj na 1,85 zauważyłem go technicznie i papier właśnie wybił szczyty,
skasuj gnojku 30% prezentu i spier...aj
szumowina
Janusz! Wiem ze to wkurzjące ale szkoda Twego czasu na komentowanie tych prymitywnych wypocin mądrych inaczej! Dzięki za wskazówki i oby jak najczęściej można było przeczytać Twoje komentarze! serdecznie pozdrawiam.
bankier ty oszuscie,uprawiales DT na leszczach na IOD, do czego sie przyznales,a teraz nie masz odwagi sie tam pojawic wielki guru od siedmiu bolesci.Jestes zwyklym prostackim gnojem.
Panie Januszu, chciałabym się pana spytać o aktualną sytuację na IPODS. Posiadałam tą spółkę w portfelu dwa razy. Raz kupowałam po 45 i sprzedałam po 75. Teraz mam akcje za 19 zł. Rzadko sugeruję się czyimiś opiniami ale w przypadku niektórych osób rozważam ich zdanie i jeśli chodzi o wzrosty spekulacyjny ryzykuję małą częścią kapitału. Chcę się tylko dowiedzieć czy w sytuacji kiedy kurs IPODS spadł tak znacząco i wsparcie jest na poziomie 18zł(http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=7285&zl=A) to czy kurs ma szanse na większe odbicie jak to było w przypadku ASSETUSA czy CWPE. Mam nadzieję, że znajdzie mi pan chwilkę i mi odpisze.
Panie J co Pan sadzi o Abaku spolka sie ladnie rozwija denko poraz 3 obronione dzis ladna mlotek nowe informacje pozytywne z spolki... mala liczba akcji...dzis troszke wieksze obroty....
Janusz nie przejmuj się takim gadaniem......zawsze się znajdą i tacy. Ktoś zarabia to ktoś i traci. Mam pytanko, czy możesz zerknąć na dalszą sytuację na tellani i na nowym papierze Balticon. Z góry dzięki za odp.pozdrawiam
Dnia 2011-02-03 o godz. 12:25 ~xxx napisał(a):
> Janusz nie przejmuj się takim gadaniem......zawsze się
> znajdą i tacy. Ktoś zarabia to ktoś i traci. Mam pytanko,
> czy możesz zerknąć na dalszą sytuację na tellani i na nowym
> papierze Balticon. Z góry dzięki za odp.pozdrawiam
jestem rozjebany nie wiedziałem że ktoś może sięgać językiem tak głęboko
Faktycznie bankier1972 to niezly naciagacz ale akurat ta spola jest moim zdaniem gleboko niedoceniona. Wszystko okaze sie po wynikach, ale jesli dotrzymali prognozy na 2010 to spolka jest w okolicach p/e 12 co jest calkiem fajne jak na NC, a na prognozie w okolicy 7.
Jesli sprzedaz im bedzie rosnac to mysle ze cena 5 zl jest w zasiegu.
Jestem zaniepokojony naglym wzrostem ale moze to oznaczac ze bankier1972 ma cyne ze wchodzi ktos grubszy, czas pokaze.
Dnia 2011-02-02 o godz. 11:58 bankier1972 napisał(a):
> Directes(1,85):
http://stooq.com/q/?s=des
z ostatnich
> debiutów na NC, wyjątkowo słabo zachował się kurs.
nie
> posiadam tego papieru, zaznaczam, ale patrząc na wykres
> rozważam możliwe wejście, test szczytów 2,49 oraz
> psychologicznego 2,50, pozwoli otworzyć drogę do wyższych
> okrągłych poziomów psychologicznych (5,10, etc).
wrzuciłem
> do kosza i poobserwuję, technicznie OK, fundamentalnie
> zaczekam na raport 15.02
ponad rok zleciał od Twoich zakupów za 1.50 zł i oddanie po około 4.00 zł, dziś co napiszesz tym co sprzedałeś nieomal 700 % wyżej od dzisiejszej wyceny,warto już brać czy jeszcze poczekać ?.
no bankier chyba tanio nie kupiles, teraz masz o wiele taniej chociaz ja poczekam jak bedzie ok 10gr i biore o ile dobre infa puszcza bo jak zle typu upadlosc to po co brac zeby stracic cala kase?! o nieee :)
tez tak uwazam widac ze to leszcze biora bo male ilosci lykaja, a wiec wyjda w nastepnych dniach ze strata i kurs znow bedize po 30pare gr i moze dalej bedzie spadal na 20gr i wtedy moze dopiero cos sie zacznie dziac dobrego ze spolka..