Śmiecieć, śmieciem. Trzeba jednak pamiętać że na śmieciach można nieźle zarobić. Patrząc na wskaźniki FONECO cena wydaje się być atrakcyjna (można podjąć ryzyko).
Ciekawe, co napiszesz jutro. Może płonne nadzieje? Ale dzień się jeszcze nie skończył, ciągle jeszcze można mieć nadzieję, jutro też jest zresztą dobry dzień na łudzenie się. Dla rozweselenia poczytaj sobie wątki Starka, tam użytkownik Na_starku ma już nadzieję od bardzo dawna oraz w dodatku ma olbrzymią fantazję.
Nadzieja matką głupich jak to się mówi. Sądzę jednak że ryzyko się opłaci. Nikogo nie namawiam do kupna. Dla mnie Parówa to kawał ch...ja. Pozdrawiam. P.s. Jak na razie zarobiłem na akcjach Foneco sprzedałem na ostatniej większej podbitce po 50 gr. Stratę (teoretycznie) mam na PDA, dokupiłem trochę akcji po 27-29 gr.
Przez Petroinvest mamy marne obroty na NC już od 2 sesji. Dzisiaj to raczej nic specjalnego się nie wydarzy. Być może pojawi się kolejne info o skupie akcji własnych (tak na 90%). Trzeba czekać ...
fon eco ma akcje ats warte prawie 5 mln ,1,45 mln z nowej emisji duzy zysk z akcji chemoserwisu, plusem jest tez skup akcji . Dobrze bedzie wyglądał raport za 4 kwartał wiec przy obecnej kapitalizacji 8 mln jak dla mnie to dobra inwestycja .
A to dlaczego? Nie kupiłbyś. HAHAHAHAHAHa. Kupiłbyś bo nie masz wyjścia dawco kapitału don Serdla. Ja już na tej spółce wtopiłem na poczatku po debiucie. Gdyby ta spólka faktycznie produkowała energię to bym w to wszedł ale tak od tych wydmuch don Serdla ZDALEKA. Ludzie obudźcie się przecież to wydmucha napędzana wartościa nadmuchanej kolejnej spółki Serdla itd.itd.... A za miesiąc wchodzi kolejna Elkop Energy - szykujcie kasę bo bedzie wysoka cena emisyjna - już koniec z groszówkami hahahahhaahha.
Kupili za niecałe 30k. Co to jest? Tej spółce potrzeba strategiii najlepiej wyścia z niej Patro bo to dawało by więszą gwarancje że nie bedzie kolejnych dodruków. Mogli by kupić jakąś elektrownie wodną mają kasę- przecież zysk przkeracza 10melonów .
Firmy z tego sektora otrzymują kredyty, dofinansowania projektów unijnych etc. ostatcznością jest dla nich jest szukanie kasy na gieldzie bo to trwa. Ja naprawdę nie wierzę, że ta spółka będzie produkowała powyżej 5MW, gdyby tyle produkowali cena tych akcji wynosiła by 5 zeta a zysk byłby ten sam ale nie balibyście się że za chwilę zysk z Foneco przejdzie w postaci pożyczki na koleną spółę Serdla. Czy wy tego nie widzicie? Zastanawialiście się jaki zysk będzie miało Foneco 2011? No chba, że znowu kupią zamiast elektrowni papiery kolejnej spółki Patro np. Elkopu Energy..... itd.itd....