• one2one Autor: ~igor [79.189.20.*]
    Czy nie sądzicie,że ta spółeczka może być hitem w 2011?
    Zmiany w zarządzie,zmiany w akcjonariacie,kupują ją ciągle fundusze,mają unikalny produkt do współpracy z bankami,zapowiedzi zysków już od 1kwartału,planowany wzrost sprzedaży,technicznie po dużym spadku jest wyprzedana ,nie chce już spadać a przy spadku minimalne obroty i przy małym wzroście wygeneruje sygnały zakupu.Co o tym myślicie?Dobra na dłużej?Bo to,że się na niej zarobi to bardzo prawdopodobne ,niemal pewne.
  • Re: one2one Autor: ~martinez [89.73.61.*]
    Zgadzam się. Przyznaję jednak, że obiektywny nie jestem, bo mam te akcje od trzech chyba juz lat. Mój take profit to jednak 15-20 PLN i cierpliwie czekam.
  • Re: one2one Autor: ~Anal [79.191.145.*]
    Witam od dzisiaj na pokładzie. Wg mnie zaczynamy kolejną falę wzrostową z zasięgiem powyżej ostatnich szczytów. Dzisiaj ktoś ładnie zasysał z ukrytego. Pozdrawiam
  • Re: one2one Autor: ~walles [85.14.99.*]
    mozesz nie trafic ze to akurat teraz!!!! spolka jest konsekwentnie wsysana z ukrycia i nie z ukrycia , a kurs caly czas sie miota w granicach 5-6 zl. cieszylbym sie gdybys mial racje ale moze byc ,ze jeszcze nie nazbierali tyle ile chca.......
  • Re: one2one Autor: ~Anal [79.191.159.*]
    jeżeli znasz się choć trochę na Analizie technicznej to powinieneś już to widzieć. Podejrzewam że będzie jeszcze można spokojnie kupić w przedziale 5,60 - 6 zł, ale jak widać komuś się śpieszy jak by już mało czasu zostało.
  • Re: one2one Autor: ~igor [91.94.51.*]
    Dnia 2011-02-01 o godz. 08:10 ~igor napisał(a):
    > Czy nie sądzicie,że ta spółeczka może być hitem w 2011?
    > Zmiany w zarządzie,zmiany w akcjonariacie,kupują ją ciągle
    > fundusze,mają unikalny produkt do współpracy z
    > bankami,zapowiedzi zysków już od 1kwartału,planowany wzrost
    > sprzedaży,technicznie po dużym spadku jest wyprzedana ,nie
    > chce już spadać a przy spadku minimalne obroty i przy małym
    > wzroście wygeneruje sygnały zakupu.Co o tym myślicie?Dobra
    > na dłużej?Bo to,że się na niej zarobi to bardzo
    > prawdopodobne ,niemal pewne.
    To potwierdza sie ,że warto.Podwoiłem udziały.Myślę,że poniżej 6zł będzie można kupić tylko w przypadku korekty.Sygnały K padły.Teraz czekamy na przebicie strefy 6.30-650 a potem 7zł
[x]
ONE2ONE -0,39% 0,04 2015-06-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.