Czy nie sądzicie,że ta spółeczka może być hitem w 2011?
Zmiany w zarządzie,zmiany w akcjonariacie,kupują ją ciągle fundusze,mają unikalny produkt do współpracy z bankami,zapowiedzi zysków już od 1kwartału,planowany wzrost sprzedaży,technicznie po dużym spadku jest wyprzedana ,nie chce już spadać a przy spadku minimalne obroty i przy małym wzroście wygeneruje sygnały zakupu.Co o tym myślicie?Dobra na dłużej?Bo to,że się na niej zarobi to bardzo prawdopodobne ,niemal pewne.
Zgadzam się. Przyznaję jednak, że obiektywny nie jestem, bo mam te akcje od trzech chyba juz lat. Mój take profit to jednak 15-20 PLN i cierpliwie czekam.
Witam od dzisiaj na pokładzie. Wg mnie zaczynamy kolejną falę wzrostową z zasięgiem powyżej ostatnich szczytów. Dzisiaj ktoś ładnie zasysał z ukrytego. Pozdrawiam
mozesz nie trafic ze to akurat teraz!!!! spolka jest konsekwentnie wsysana z ukrycia i nie z ukrycia , a kurs caly czas sie miota w granicach 5-6 zl. cieszylbym sie gdybys mial racje ale moze byc ,ze jeszcze nie nazbierali tyle ile chca.......
jeżeli znasz się choć trochę na Analizie technicznej to powinieneś już to widzieć. Podejrzewam że będzie jeszcze można spokojnie kupić w przedziale 5,60 - 6 zł, ale jak widać komuś się śpieszy jak by już mało czasu zostało.
Dnia 2011-02-01 o godz. 08:10 ~igor napisał(a):
> Czy nie sądzicie,że ta spółeczka może być hitem w 2011?
> Zmiany w zarządzie,zmiany w akcjonariacie,kupują ją ciągle
> fundusze,mają unikalny produkt do współpracy z
> bankami,zapowiedzi zysków już od 1kwartału,planowany wzrost
> sprzedaży,technicznie po dużym spadku jest wyprzedana ,nie
> chce już spadać a przy spadku minimalne obroty i przy małym
> wzroście wygeneruje sygnały zakupu.Co o tym myślicie?Dobra
> na dłużej?Bo to,że się na niej zarobi to bardzo
> prawdopodobne ,niemal pewne.
To potwierdza sie ,że warto.Podwoiłem udziały.Myślę,że poniżej 6zł będzie można kupić tylko w przypadku korekty.Sygnały K padły.Teraz czekamy na przebicie strefy 6.30-650 a potem 7zł