Pisałeś swego czasu, jeśli mnie pamięć nie myli, że szykowane są infa, których się nie spodziewamy. Tak orientacyjnie, to ile jeszcze mamy się nie spodziewać?
Re: tu pisać Autor: ~debil giełdowy [178.42.221.*]
ale desperat :D i tak nie kupi bo za malo papieru i swiadomi akcjonariusze, ale jak chce sie poczuc wyruchany to niech sie bawi TKO, czasu coraz mniej :D
Nie umiecie przypilnować 100 akcji akcjonariat żenada.koło wzajemnej adoracji.Zastanawiam się czy jutro nie pozbyć się tego papieru.Mam ponad 2000 także z kursem może być niewesoło.
Nie zrozumiałeś. On Cię próbuje szantażować. "Masz mi kupić batonika, bo jak nie, to się położę na podłodze i zasmarczę na śmierć". Taki sobie sposób znalazł.
Re: tu pisać Autor: ~debil giełdowy [178.42.221.*]
na tym papierze? jakos tego nicka wczesniej nie widzialem a sposob wypowiedzi wyraznie sugeruje iz to forum nie jest dla osoby pod tym pseudo piszacej obce. Owa osoba uwaza ze uda sie jej sklonic mnie do sypania, bo watpie czy zechce sprzedawac 2 tyg przed wynikami
jak takie osoby sa na papierze to chyba ja sprzedam, jak masz ochote to kupuj te 100 szt a nie zarzucasz innym ze tego nie robia, co belkot (pozdrawiam pyze).
Ale ty jesteś naiwna Niby po co miałbym zgłaszać ten post do modelatora?Chciałem jedynie żeby wasze kółko różańcowe zwróciło uwagę i reagowało jak ktoś wam jebie kurs 100 akcjami.
Masz rację. Ale to wszystko z naszej wrodzonej naiwności. Debil nawet sam się zgłosił do moderacji w ramach samokrytyki.
Carlosie, ktoś 100 akcji sprzedał, słyszałeś?? Ale się porobiło.
Piszę do Ciebie i innych uczestników naszego kółka różancowego gdyż stała się tragedia. Zaiste wielka albowiem ktoś w istocie sprzedał 100 jednostek współwłasności Astro. Cena tychże walorów legła. Wstyd i hańba. Hanba i wstyd. A na koniec Chuck Norris.
Petrol wczoraj to była okazja. Kupuje się w dołkach, nie na górkach. Słyszałeś, że wcale nie wiadomo, czy ta ropa jest? Jeżeli mimo wszystko spółka puściła takie info, to bardzo prawdopodobne, że ktoś chciał spuścić trochę akcji i ci, co nie sprzedali dzisiaj, dostaną nieźle w skórę. Oczywiście, nie musi tak być, jak piszę, ale to najbardziej prawdopodobny scenariusz. Pamiętaj, że kurs może być na widłach przez kilka dni, a KNF już sprawdza, co spółka najlepszego wyrabia. Jak po 3 dniach puszczą z wideł, to będzie taka zwała, że tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Myślisz, że nie zarobisz dobrze na Astro? Jak sądzisz, ile jest warte 10 koncesji? A ile będzie warte 10 programów, gdy już zostaną uruchomione?
Petrol to na odległość pachnie wtopą...Okazją było wiedzieć, że puszczą takie info a nie kupić ich po dzisiejszym wzroście...Mz to dziwnym trafem te złoża nie okażą się takie ciekawe no ale zobaczymy...
Niecałe 2 tygodnie temu wprowadzili na giełdę 2,5 mln akcji z nowej emisji, a 26 stycznie kolejne 1,8 mln. Przypadek? No, ale ich cena emisyjna to 10zł. Więc kto wie, może pojutrze papier będzie po 20. A dzień później - rozpacz.
OIL bucem jebie jak nic. Pytanie na ktorych widlach swiatlo zgasza. Musieli ubrac teraz w papier po 10zl, bo kov mial miec dzisiaj wyniki testow odwiertu, beda chwile pozniej+zbliza sie kolejny odwiert. Akcjonariat by poszedl z oila na kova, a rychu zostalby ze srajtasma po 10zl/sztuka