• tu pisać Autor: ~debil giełdowy [178.42.213.*]
    j.w.
  • Re: tu pisać Autor: ~pyza [85.222.105.*]
    Pisałeś swego czasu, jeśli mnie pamięć nie myli, że szykowane są infa, których się nie spodziewamy. Tak orientacyjnie, to ile jeszcze mamy się nie spodziewać?
  • Re: tu pisać Autor: ~debil giełdowy [178.42.213.*]
    na pewno pojawią się one przed rozpoczęciem emisji
    Nie wiem, ile trzeba czekać do rozpoczęcia emisji. 6 miesięcy?
  • Re: tu pisać Autor: ~debil giełdowy [178.42.221.*]
    oni już mają wszystko przygotowane tylko czekają na koncesje
    ! No to byłby rekord świata. Pięknie, niech biją rekordy. :)
  • Re: tu pisać Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    Ciekawe czy niespodziewanym jest to co mi się marzy;-)
  • Re: tu pisać Autor: ~bankok [79.185.238.*]
    jak na razie zainteresowania zero , kapitalu tez brak , 100 akcji i taki minus , i ze sobie na takie coś pozwalacie
    ale desperat :D i tak nie kupi bo za malo papieru i swiadomi akcjonariusze, ale jak chce sie poczuc wyruchany to niech sie bawi TKO, czasu coraz mniej :D
  • Re: tu pisać Autor: ~bany [109.243.145.*]
    Nie umiecie przypilnować 100 akcji akcjonariat żenada.koło wzajemnej adoracji.Zastanawiam się czy jutro nie pozbyć się tego papieru.Mam ponad 2000 także z kursem może być niewesoło.
    jacus czy daro, nie wiem ktory z was jest teraz na gorze i pisze na compie, ale jakbyscie chcieli sprzedawac to naganialibyscie na wzrost :D
    Nie zrozumiałeś. On Cię próbuje szantażować. "Masz mi kupić batonika, bo jak nie, to się położę na podłodze i zasmarczę na śmierć". Taki sobie sposób znalazł.
    na tym papierze? jakos tego nicka wczesniej nie widzialem a sposob wypowiedzi wyraznie sugeruje iz to forum nie jest dla osoby pod tym pseudo piszacej obce. Owa osoba uwaza ze uda sie jej sklonic mnie do sypania, bo watpie czy zechce sprzedawac 2 tyg przed wynikami
  • Re: tu pisać Autor: ~re yeah bany [83.30.138.*]
    jak takie osoby sa na papierze to chyba ja sprzedam, jak masz ochote to kupuj te 100 szt a nie zarzucasz innym ze tego nie robia, co belkot (pozdrawiam pyze).

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: tu pisać Autor: ~up [83.30.138.*]
    czyli krawaciarz i wszystko jasne ;)
    dokładnie, jeden z tych dla których ważniejsze jest CV od ilości szarych komórek
  • Re: tu pisać Autor: ~finca [87.205.157.*]
    db a co tam napisałeś, że cię zlikwidowali :D
    wrzucilem tego linka :D

http://en.utrace.de/?query=109.243.145.1

kazdego mozna tak sprawdzic
    wrzuciłem swoje IP i pokazało Bydgoszcz a to nieprawda!!!!
    operatora pokazuje dobrze, gorzej z adresem
  • do goscia, który się tak popisał Autor: ~pyza [85.222.105.*]
    No dobra, zgłosiłeś post do moderacji, został usunięty. Ale wiesz, że twój numer IP jest przy każdym twoim poście?
  • Re: do pyzy Autor: ~bany [195.114.161.*]
    Ale ty jesteś naiwna Niby po co miałbym zgłaszać ten post do modelatora?Chciałem jedynie żeby wasze kółko różańcowe zwróciło uwagę i reagowało jak ktoś wam jebie kurs 100 akcjami.
  • Re: do pyzy Autor: ~Carlos [94.75.121.*]
    Dobry i bezinteresowny z Ciebie facet. Więcej takich a świat będzie lepszy. Jak możecie krytykować taką altruistyczną postawę bany'ego. Wy prostaki.
  • Re: do Carlosa Autor: ~pyza [85.222.105.*]
    Masz rację. Ale to wszystko z naszej wrodzonej naiwności. Debil nawet sam się zgłosił do moderacji w ramach samokrytyki.
    Carlosie, ktoś 100 akcji sprzedał, słyszałeś?? Ale się porobiło.
  • Re: do Carlosa Autor: ~Carlos [94.75.121.*]
    Szanowna Pyzo,

Piszę do Ciebie i innych uczestników naszego kółka różancowego gdyż stała się tragedia. Zaiste wielka albowiem ktoś w istocie sprzedał 100 jednostek współwłasności Astro. Cena tychże walorów legła. Wstyd i hańba. Hanba i wstyd. A na koniec Chuck Norris.

Z przerażeniem
  • Re: tu pisać Autor: ~Carlos [94.75.121.*]
    A na OOGNET nowe kamery z Poznania - chyba 4. W tym rynek. Dobrze.
  • Re: tu pisać Autor: ~up [83.22.151.*]
    swietlana przyszlosc nas czeka, nie za dzien nie za miesiac, warto poczelac nawet rok dwa i wtedy wszyscy beda wiecej anizeli szczesliwi )))))))

a temu kto zanizyl kurs zycze zeby mial sraczke jutro caly dzien,

a ty bany nastepnym razem jako wspolposiadacz akcji ASTRO nie pozwol zanizyc kursu ;)
  • Re: tu pisać Autor: ~spem [87.106.61.*]
    Kurka wodna najgorsze jest to ze wyjsc nie ma jak z tego fixa a takie okazje jak petrol dzisiaj nie zdazaja sie czesto.
    Petrol wczoraj to była okazja. Kupuje się w dołkach, nie na górkach. Słyszałeś, że wcale nie wiadomo, czy ta ropa jest? Jeżeli mimo wszystko spółka puściła takie info, to bardzo prawdopodobne, że ktoś chciał spuścić trochę akcji i ci, co nie sprzedali dzisiaj, dostaną nieźle w skórę. Oczywiście, nie musi tak być, jak piszę, ale to najbardziej prawdopodobny scenariusz. Pamiętaj, że kurs może być na widłach przez kilka dni, a KNF już sprawdza, co spółka najlepszego wyrabia. Jak po 3 dniach puszczą z wideł, to będzie taka zwała, że tylko płacz i zgrzytanie zębów.
    Myślisz, że nie zarobisz dobrze na Astro? Jak sądzisz, ile jest warte 10 koncesji? A ile będzie warte 10 programów, gdy już zostaną uruchomione?
  • Re: tu pisać Autor: ~Carlos [94.75.121.*]
    Petrol to na odległość pachnie wtopą...Okazją było wiedzieć, że puszczą takie info a nie kupić ich po dzisiejszym wzroście...Mz to dziwnym trafem te złoża nie okażą się takie ciekawe no ale zobaczymy...
    Niecałe 2 tygodnie temu wprowadzili na giełdę 2,5 mln akcji z nowej emisji, a 26 stycznie kolejne 1,8 mln. Przypadek? No, ale ich cena emisyjna to 10zł. Więc kto wie, może pojutrze papier będzie po 20. A dzień później - rozpacz.
  • Re: tu pisać Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    OIL bucem jebie jak nic. Pytanie na ktorych widlach swiatlo zgasza. Musieli ubrac teraz w papier po 10zl, bo kov mial miec dzisiaj wyniki testow odwiertu, beda chwile pozniej+zbliza sie kolejny odwiert. Akcjonariat by poszedl z oila na kova, a rychu zostalby ze srajtasma po 10zl/sztuka
[x]
ASTRO 2,74% 0,07 2026-05-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.