ntt to nie spolka do grania tu jest mala pynnosc!!! moze byc jak ostatnio bedzie wybiecie ubiora ludzi a potem na drugi dzien spadek wiec nie nakrecajcie sie i nie ulegajcie namowom naganiaczy na wzrosty, bo moga Was zarybic na tych poziomach a potem zwala i oddacie nizej zobaczcie jak ostatnio bylo.....
myslicie ze wyniki beda do bani?
lepiej jak grajkowie tego nie chwytaja bo za kilka dni nie bedzie roslo i bedzie wywalanie jeszcze korekta przyjdzie i ... jesli zwalacz chce zwalac to przynajmniej niech sie troche nameczy:) i sam ryzykuje swoje akcje na zwale
Spójrzcie WDM z rynku New Connect - jest tuż przed potężnym wybiciem. Do tego - 14 lutego ogłosznie super wyników oraz przejście na rynek głowny GPW (w lutym prawdopodobnie złożenie prospektu)
do 1,25 tyle poustawiane ze bufet z gatsem nie daliby rade ruszyc ... musialby sie zdarzyc cud..
zastanawia mnie tylko jak udalo sie skyline investment sprzedac ten okolo 1milio akcji przeciez tu nie ma plynnosci, zainteresowania ... no chyba ze z reki do reki to zrobili bo gdyby w rynek chcieli spuscic milion akcji to przy tej plynnosci 10 gr mamy...
ustawili i c... nie wiem czy mi uwierzycie :) ale maja szczescie ze nie pracuje w funduszach bo pym to rozpier... pkcem w 1 miinute... poje... to jak stonka spolka ma takie przychody przeciez to nie bierze sie z niczego a traktowana jak najwiekszy syf..