• MOJ Autor: ~faf [83.30.153.*]
    Możecie coś powiedzieć o tym Gów...... bo się zapakowałem i cholera mam przesrane strata taka ,że głowa boli a siedze na papierze już hoho , jest tu jakaś przyszłość????
  • Re: MOJ Autor: ~mojowiec [88.156.104.*]
    pewnie że jest firma istnieje prawie 100 lat ma solidne fundamenty.i bardzo dużo zleceń.cierpliwość zostanie wynagrodzona,gwarantuję
  • Re: MOJ Autor: ~ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    Nie kpij sobie "mojowcu" z poważnych inwestorów !!! Może firma istnieje prawie 100 lat ale jeszcze nigdy nie była tak kiepsko zarządzana jak obecnie. Takiej niekompetencji nie pamiętają nawet najstarsi "mojowcy".
    Odwołać zarząd i kierownictwo !!!
  • Re: MOJ Autor: ~ola [83.0.173.*]
    to nie wina zarządu tylko osób sterującyh, jakby im nie pasowało to by zmienili ząrząd i tyle,
    a teraz coś z innej beczki
    spółka pozyskała z emisji kupę kasy prawie 4 lata temu
    wkładając tą kasę do banku i nic nie robiąc powinna osiągnąć duże zyski (policzcie tylko procent składany), a oni robią, robią i zyski są malutkie jaki to ma sens może mi to ktoś wytłumaczyć. Najlepiej ktoś z właścicieli ( jakiś Carbon czy cuś) proszę o poważne potraktowanie mojego zapytania?
  • Re: MOJ Autor: ~ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    Oczywiście, to wina grupy trzymającej władzę !!! że zarząd nic nie robi i kurczy się portfel zamówień !!!
    Jeśli zarząd nie potrafi pogodzić oczekiwań właścicieli spółki z oczekiwaniami akcjonariuszy to chyba powinien ODEJŚĆ !!!
  • Re: MOJ Autor: ~icm [195.116.222.*]
    jesteśmy w blokach startowych
    Widły.Mocny sygnał kupna na wykresie.
    worek na 2.76 ustawiony ........oddawać
  • Re: MOJ Autor: ~kk [79.185.182.*]
    Za nisko ten worek ustawili,przynajmniej +1zł jeszcze.!!!! Tak to mogą sobie sami przerzucać do usranego.
  • Re: MOJ Autor: ~icm [83.30.130.*]
    durnych nie brak , zbieranko trwa .Jak na MOJ obroty niezłe
[x]
MOJ 0,00% 1,43 2025-09-25 09:59:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.