poszukuję rzetelnej firmy do współpracy przy nadawaniu i odbieraniu przesyłek. zapoznałem się z ofertami paru brokerów jednak nie znam opinii na ich temat a wolałbym uniknąć ewentualnych wpadek i nierzetelnych kontrahentów. kogo polecicie?
Moim zdanie, do tego typu zleceń, ale w sumie nie tylko, dobrym wyborem będzie apaczka.pl. Wielokrotnie miałem z nimi doczynienia i zawsze w 100% wywiązywali się z zadań, które im powierzyliśmy.
A to spokojnie są godni polecenia:) Jak mam coś do wysłania to otwieram komputer i dalej już tylko przychodzi kurier po paczkę i choć nie wysyłam na firmę tylko indywidualnie to i tak wychodzi mi taniej niż jak bym wysyłała u zwykłego kuriera:) Także polecam:)
Ostatnio kilka razy musiałem wysłac paczkę i kolega polecił mi firme epaczuszka.net i powiem ze nie dość ze zapłacilem taniej niz zawsze to jeszcze paczka bez problemu była u mojego klienta nastepnego dnia, napewno skorzystam z ich usług jeszcze nie raz i smiało moge ja polecić kazdemu,a najważniejsze ze mozna negocjowac ceny gdy wysyła sie wieksza ilosc paczek sytematycznie,to mi bardzo sie podoba.
Nie korzystałem jeszcze z usług tej firmy i fajnie, że tobie ona podpasowała, ale ja jednak mam swoją już od lat sprawdzoną firmę i nie zamierzam zmieniac jej na żadną inną chociazby mi ktoś za to chciał zapłacić. W wysylamtaniej pl jak juz sama nazwa firmy mówi wysylamy wszystko taniej. I nie ważne czy masz do wysłania paczkę ponizej 30 kg czy też całą paletę towaru i tak jest tam zdecydownie taniej niż gdybym miała iść bezpośrednio do jkiejś firmy kurierskiej czy to dhl czy tez Opek. Także polecam.
ostatnio skorzystałem z pośrednika usług kurierskich epaczuszka.net w radomiu i powiem wam ze bylem bardzo mile zaskoczony.naprawde polecam go smiało .
Według mnie najlepiej będzie związać się z brokerem kurierskim, mają oni ceny lepsze od największych firm kurierskich i bardziej dbają o swoich klientów. Na przykład możesz sobie rzucić okiem na ceny firmy AIN, według mnie są bardzo atrakcyjne, w szczególności wysyłka paczek za granicę.
No nie wiem poszukaj takowych brokerów na favore.pl
http://www.favore.pl/cat112011_adresowo-wysylkowe.html
Ceny pewnie do negocjacji, bo i konkurencja jest spora.