kilka dni na stoku i jestem .......... a tu .......... nadal śmierdzi padliną ........i plajtą.....
i oczywiście ,,przejęciem" ??????.........ale czego........papier do kibla ma większą wartość.....
ostrzegam przed złodziejami.........!!!!!!!!!!.......... i kryminalistami.....!!!!!!!!!!!
dobra Irek,
a)dlaczego zaciales sie na ten papier i zniechecasz wszystkich okrutnie? ale rzeczowo, bo sam zastanawiam sie nad rozowodem.
b)co wg Ciebie musialoby sie stac abys jednak zmienil zdanie? tylko bez zadnych wykrzyknikow i oklepanych swoich frazesow. krotko i rzetelnie. dasz rade ?
podsumowanie:
1.o tym, ze byly wyroki juz wiemy,
2.o tym ze jest hu...wo tez juz wiemy
3.o tym ze doluja i sypia tez juz wiemy i widzimy to codziennie (nawiasem mowiac niedlugo sami sobie beda sprzedawac w obie strony jak tak dalej pojdzie).
dokladnie tylko wiekszosc woli pisac bzdury i sie przy tym onanizowac niz zaladowac jak daja po taniosci-)) i wywalic jak przyjdzie ku temu odpowiednia pora po to zeby pozniej znow zaladowac-)))
przyznacie jednak że ------ zniknięcie 50 baniek - to zagadka ??????
trzeba super złodziejaszka aby w pół roku to zrobić ..........strata LOT - to 200 baniek.......
lecz kapitalizacja 30 mld zł !!!!!!!!!!!!!...........a tu prawie ooooooooooooooo zł..........
Dzisiaj posiedziałem trochę i poobserwowałem ruchy na papierze. Okazuje się, że dużo ludzi kupuje i to duże ilości (możecie prześledzić minioną dzisiejszą sesję). To i ja kupiłem sporo jak na mnie, liczę na to, że wreszcie uchwyciłem dołek. A jak nie to okolice dołka. Pozdro.
kiedy plajta..........gdy starta przekracza aktywa -------- musi to nastąpić !!!!!!!!!!!! ...upadłość...
a będzie tego ponad 50 baniek............i już ten rok to z 5 baniek !!!!!!!!!!!!!!!.......
oczywiście że pokarze ,,,,,,,,,,,,, w sadzie upadłościowym !!!!!!!!!!!!!........lada dzień początek .....
procesu.........syndyk już szykuje pismo........
wskaźnik WK ----- pokazuje wszystko ........czyli bankruta !!!!!!!!!!!!.........0,37 ..........
czyli okolice niewypłacalności i upadłości ..........więc za ile można przejąć coś takiego ????